Adrian Ștef a sărbătorit „Sfânta Mărie” la Măriuș

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a participat miercuri, 15 august la manifestările dedicate sărbătoririi Praznicului Adormirii Maicii Domnului la Măriuş.

Adormirea Maicii Domnului, sărbătoare prăznuită de ortodoxi şi de catolici este una dintre marile sărbători ale bisericii creştine care marchează trecerea de la vară la toamnă şi totodată Ziua Marinei. Această zi a fost declarată sărbătoare națională.

Evenimentul este unu deosebit reunind atât cetăţenii din toate colţurile judeţului, cât şi oficialităţile judeţului. Au participat la liturghie preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare – Adrian Ştef, primarul comunei Valea Vinului – Radu Cristea, primarul  comunei Crucişor – Florinel Andreica, consilierul judeţean Octavian Petric,  directorul Muzeului Judeţean Liviu Marta şi alţii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a participat după terminarea liturghiei la inaugurarea primului obiectiv muzeal – Casă ţărănescă din Pomi – din cadrul Muzeului Etnografic în aer liber. Prima casă din Muzeul din aer liber este o casă tradiţională din Pomi care datează de la 1864 mobilată şi aranjată în stilul caracteristic zonei. Casa face parte din proiectul în care urmează a mai fi amplasate încă 15 case, fiecare reprezentând o zonă a Sătmarului. Sfinţirea casei a fost urmată de un spectacol folcloric susţinut de formaţia Romanaşu din Satu Mare, alături de Ionela Toma, iar în final interpretul de muzică populară Aurel Tămaş.

7 Comentarii la "Adrian Ștef a sărbătorit „Sfânta Mărie” la Măriuș"

 1. Shogun   16 august 2012 at 8:39 am

  Bre da mai lasati-ne cu atatea stiri cu Stef. Omu asta nu are de lucru de se plimba tot timpul?

  Răspunde
 2. Cris   16 august 2012 at 8:43 am

  In loc sa o sarbatoreasca si el linistit la o bere…

  Răspunde
 3. LIBERALUL   16 august 2012 at 12:19 pm

  da se putea sa treaca vreun eveniment sa nu apara si domnul Stef

  Răspunde
 4. Cineva   16 august 2012 at 12:22 pm

  Adriane mama , nu puteai rata ocazia de ati trage inca o poza de album

  Răspunde
 5. mai mai   16 august 2012 at 12:28 pm

  la taiat panglica toti va pricepeti

  Răspunde
 6. RSSS   16 august 2012 at 12:38 pm

  ASA CU OCHII LA OBIECTIV :))))))

  Răspunde
 7. steli   16 august 2012 at 12:55 pm

  daca si-ar fi facut poza la bere isi stirbea imaginea, domnul presedinte Stef :))))

  Răspunde

Scrie un comentariu