Mercedes Benz de 60.000 euro, furat din Italia

Polițiștii de frontieră cercetează un sătmărean pe care l-au depistat conducând un autoturism marca Mercedes Benz care figurează ca fiind furat din Italia. Mașina, în valoare de 60.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Vineri, 10 august a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În jurul orei 08.30, în municipiul Satu Mare au oprit pentru control un autoturism marca Mercedes Benz CLS 320 CDI. Mașina era condusă de Mihai H., în vârstă de 24 de ani, din municipiul Satu Mare.
Întrucât existau suspiciuni cum că mașina ar fi furată din străinătate, conducătorul auto a fost invitat la sediul STPF Satu Mare pentru clarificarea situației. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind furată din Italia din februarie 2010.
Mihai H. a declarat că mașina a fost cumpărată de către mama lui de la un parc auto din municipiul Satu Mare. De fapt a fost un schimb de mașini, întrucât mama sa a predat parcului un alt autoturism Mercedes Benz SLK, a mai achitat 30.000 euro și a primit în schimb autoturismul pe care Mihai H. îl conducea în momentul în care a fost oprit de polițiștii de frontieră.
Acum tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt. Autoturismul, în valoare de aproximativ 60.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

3 Comentarii la "Mercedes Benz de 60.000 euro, furat din Italia"

 1. asul de ghinda   13 august 2012 at 3:33 pm

  AVEM CU CE NE LAUDA :)))

  Răspunde
 2. deiu   13 august 2012 at 7:40 pm

  masina aia nu valoreaza atat nici daca ar fi luata din reprezentatnta

  Răspunde
 3. unu'   13 august 2012 at 8:54 pm

  hahaha, deiu, s-ar putea sa ai dreptate

  Răspunde

Scrie un comentariu