Începe corelarea şi actualizarea datelor privind evidenţa populaţiei la nivelul judeţului Satu Mare

Întruniţi în şedinţa săptămânală, membrii Comitetului Consultativ, respectiv prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, au discutat şi decis că se impune o acţiune comună pentru corelarea şi actualizarea datelor privind evidenţa populaţiei la nivelul judeţului Satu Mare. În acest sens vor fi implicate toate instituţiile care gestionează date privind persoanele, activitatea urmând să fie monitorizată la fiecare întâlnire a comitetului.

Pentru eficientizarea intervenţiilor la evenimente cu persoane rănite s-a propus interconectarea Serviciului Judeţean de Ambulanţă la dispeceratul prin care sunt trimise unităţi de intervenţie în urma apelurilor la serviciul unic 112. Prin această interconectare se va realiza o degrevare, în anumite momente, a Serviciului SMURD care trebuie să facă faţă la alte solicitări mai complexe.

Un ultim subiect l-a constituit intervenţiile la incendiul de pădure de pe raza comunei Cămârzana, toţi cei prezenţi susţinând necesitatea de a fi în permanentă comunicare dar şi informare din partea instituţiilor în cazul producerii de evenimente pe raza municipiului şi judeţului cu impact asupra populaţiei.

2 Comentarii la "Începe corelarea şi actualizarea datelor privind evidenţa populaţiei la nivelul judeţului Satu Mare"

  1. Wsa   7 august 2012 at 11:19 pm

    Da nu mai e cazul sa o incepeti fratilor ca a zis CCRu ca e ok si asa cum e.

    Răspunde
  2. lorin   8 august 2012 at 8:45 am

    trebuie s-o faca ! Numai astfel va mai creste acel procent de 29% si pot scapa basma curata, ca altfel, uite-i . dupa doua luni de guvernare locala sunt ca si demisi! Asta le e sustinerea in Satui mare!

    Răspunde

Scrie un comentariu