ISU ”Someș” Satu Mare – locul I la faza zonală a concursului serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

În perioada 1 – 3 august, în judeţul Zalău, s-a desfăşurat faza zonală a concursului serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă la care au participat un număr de cinci loturi din judeţe: Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

În cadrul competiției pompierii au avut de trecut de următoarele probe: scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4 X 100 metri şi realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Someș” al judeţului Satu Mare a fost reprezentat de un lot compus din: lt. col. Nicolae Dima, mr. Aurel Ulici, mr. Bogdan Moraru (şeful lotului), lt. Sebastian Pintea (antrenor), plt. maj. Gheorghe Cardoș, plt. Marian Demian, plt. Vasile Mondoca, plt. Viorel Huja, plt. Radu Crişan, plt. Adrian Vadaş, plt. Ciprian Silaghi, plt. Gheorghe Barbuş, plt. Stelian Copcea, sg. maj. Magda Ionuţ, plt. Adrian Matyas, sg. maj. Daniel Toma și plt. maj. Vasile Godeny.

În urma desfăşurării competiţiei lotul nostru a obţinut următoarele rezultate: la proba scara de fereastră – locul I, la proba pista cu obstacole pe 100 de metri – locul III, la ştafeta 4 X 100 metri – locul I, iar la proba realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă locul I. Aceste rezultate promovând echipa pompierilor sătmăreni pe locul I în clasamentul general.

De asemenea în clasamentul individual, plt. Marian Demian a obţinut locul I la proba scara de fereastră, locul II la proba pista cu obstacole pe 100 de metri şi locul I la proba cumulată – duel.

Plt. Vasile Mondoca s-a clasat pe locul III la proba scara de fereastră şi locul III la proba cumulată – duel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.