Urmărit general prins în vama Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au oprit la ieşirea din ţară un bărbat dat în urmărire generală care a încercat să iasă din România folosind o carte de identitate falsă.

Duminică, 22 iulie a.c., în jurul orei 16.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un bărbat care la controlul de frontieră a prezentat o carte de identitate pe numele Gheorghe Marian, în vârstă de 49 de ani, din Urziceni, judeţul Ialomiţa. Poliţistul de frontieră care a efectuat controlul documentelor de călătorie a constatat că, de fapt, cartea de identitate prezentată nu este una autentică.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana care s-a prezentat la controlul de frontieră se numeşte Marius R., are 49 de ani şi este din Urziceni, Ialomiţa. Însă bărbatul este dat în urmărire generală, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea de infracţiuni economice. Ştiind că nu ar putea ieşi în mod legal din România, bărbatul a declarat că şi-a procurat cartea de identitate contra sumei de 100 de euro în speranţa că folosind acel document va putea pleca din ţară.
Acum este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Marius R: a fost predat de poliţiştii de frontieră unui echipa din cadrul Compartimentului Urmăriri al IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.