Olimpia ar putea evolua în Liga a II-a

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef a declarat astăzi, 19 iulie, că echipa de fotbal fanion a Sătmarului, Olimpia 2010 are șanse reale să intre în Liga a II-a.

”Se mai poartă discuții dar sunt șanse reale pentru a avea o echipă în Liga a II-a. Vreau să vă spun că există posibilitatea ca echipa care a terminat campionatul pe locul secund însă are cel mai mare punctaj al seriei să acceadă, dacă dorește, în superioară, în cazul în care vreuna dintre echipe se retrage. Desigur, în acest caz și costurile pentru întreținerea echipei ar fi mai mari. Totodată, baza sportivă trebuie omologată pentru Liga a II-a”, a declarat Ștef.

Mai mult decât atât conducerea Consiliului Județean împreună cu cea a Primăriei municipiului Satu Mare doresc încheierea unui parteneriat cu conducerea clubului de fotbal sătmărean pentru următorii 4 ani. ”De asemenea dorim o suplimentarea sumei alocate Clubului Olimpia 2010 de la 650.000 lei pe sezon fotbalistic cât era până în prezent, la 900.000 lei. Prin încheierea acestui parteneriat și jucătorii vor avea o stabilitate care va duce implicit la creșterea calității jocului”, a declarat Ștef.

Un Comentariu la "Olimpia ar putea evolua în Liga a II-a"

  1. doru   19 iulie 2012 at 9:00 pm

    prea multi bani aruncati degeaba, parerea mea este ca avem alte prioritati

    Răspunde

Scrie un comentariu