”Veniți pe 29 iulie la vot, ca să-l trimitem pe Băsescu pe mare”

Declarația îi aparține președintelui Organizației Municipale a PSD Satu Mare, dr. Dorel Coica, primarul orașului, reședință de județ și a fost făcută astăzi, 18 iulie, în cadrul unei conferințe.

Potrivit interlocutorului ”președintelui suspendat Traian Băsescu îi este frică de ziua de 30 iulie, moment din care nu va mai fi președintele României. Îi este teamă atât pentru el cât și pentru familia sa deoarece nu își va putea dovedi cu acte averea dobândită în perioada cât a fost președintele acestei țări. Îi este teamă pentru toți ciracii săi precum: Elena Udrea, Adrian Videanu, Sorin Blejnar și pentru mulți alții. Românii nu trebuie să uite că Traian Băsescu în calitate de prim-ministru este cel care a anunțat public tăierea salariilor și pensiilor. La rândul său domnul Boc a trimis în șomaj peste 1 milion de români. Băsescu este cel care ne-a făcut de râs în ultima perioadă în toată Europa plângându-se pe la toate cancelariile că USL pune mâna pe instituțiile stratului și că democrația este în primejdie în România. Vă invit și pe această cale, dragi sătmăreni, ca pe 29 iulie să veniți la vot și să-l trimitem pe Băsescu acolo unde îi este locul … pe mare”, a declarat dr. Dorel Coica.

3 Comentarii la "”Veniți pe 29 iulie la vot, ca să-l trimitem pe Băsescu pe mare”"

 1. Cetateanu turmentat   18 iulie 2012 at 8:23 pm

  Curat pe mare coane.

  Răspunde
 2. xxl   18 iulie 2012 at 11:21 pm

  azi a fost la nord vest tv papagalu ala portocaliu cozma si zicea ca basescu nu ne-a facut de ras si ca are tot dreptul sa stea la sprituri cu becali si apoi sa isi conduca masina,sa-i invete pe oameni cate cuburi de gheata se pune in whisky,sa mearga baut la intalniri oficiale ,sa batjocoreasca pensionarii,profesorii,doctorii etc.eu nu cred acest lucru si pe 29 IULIE voi vota DA in speranta ca asa vom scapa nu numai de BASESCU ci si de nenorocitii astia portocalii care sub protectia lui au subjugat si jefuit ROMANIA!

  Răspunde
 3. talos   18 iulie 2012 at 11:25 pm

  HAIDETI ROMANI INCA UN HOP SI AM SCAPAT DE DRACU ! PE 29 VOTATI "DA"! NUMAI ASA PUTEM REVENI PE DRUMUL CEL BUN,NUMAI ASA PUTEM REVENI LA NORMALITATE!

  Răspunde

Scrie un comentariu