Godîncă este aşteptat luni la Tribunal

Luni, 28 mai, este următorul termen stabilit de instanţă în dosarul în care sunt inculpaţi Dumitru Godîncă şi Ioan Paul. Procesul va avea loc de la ora 11.00, în sala 54 a Tribunalului Satu Mare.

Vă reamintim că, în data de 2 aprilie, judecătorul de caz a hotărât amânarea procesului pentru un nou termen dând astfel curs solicitării procurorul DNA, Marius Iancu, care a cerut amânarea procesului „din motive obiective”, arătând că nu are cum să ajungă la şedinţă la ora stabilită de către instanţă.

Dumitru Godîncă şi Ioan Paul au fost trimişi în judecată pentru dare de mită şi tentativă la infracţiunea de contrabandă calificată.

3 Comentarii la "Godîncă este aşteptat luni la Tribunal"

 1. GETA   28 mai 2012 at 1:57 am

  De ce nu ati postat dezmintirea lui Godinca ca sa se inteleaga ca nu sunteti partinitori.Care sunt rezultatele anchetei dumneavoastra ca ziarist,au trecut trei luni si tot cauta tigari si nu am vazut nici un pachet pina acuma.Pietele sunt pline si e greu sa investigati voi ziaristi daca ceilalti nu vor.[de ce?]Mita care ar fi fost,contrabanda fara contrabanda si vina ca a vorbit cu un an in urma la betie ce nici nu stie el numai cei care l-au provocat.E de tot risu curci.Dupa un an dosar penal.Oare vor sta in povesti miine la tribulal?asta e radio sant nu de discutat in tribunal.Totul e o facatura nu de om ci de deavol.

  Răspunde
 2. LUP   28 mai 2012 at 10:38 am

  Tot orasul vorbeste ca e facatura.Oare se judeca la piat radio sant?Lungesc cazul ca sa nu pice prost cine a scris articolul sau se inventeaza dosare ca sa scoata bani?Chear e rusinos ca oameni cu scoli sa se ocupe de cacaturi si sa ne asteptam sa fie bine in tara.

  Răspunde
 3. SICHET   28 mai 2012 at 11:02 am

  Aveti grija ce vorbiti ca e interzis,suntem ascultati si nu se stie cine urmeaza cu dosar penal.Sa nu consumati alcool ca in situatia asta agenti sub acoperire te provoaca,te inregistreaza,te urmaresc un an de zile si chear fara dovezi ,fara fapte se face dosar penal.Stringeti bani ca sa platiti avocati sa va demonstrati nevinovatia.Astept cu nerabdare telenuvela episodului trei.

  Răspunde

Scrie un comentariu