Universitatea Cluj II – Olimpia Satu Mare: 1-3

Olimpia Satu Mare s-a impus astăzi, 25 mai, în deplasare în faţa adversarilor de la Universitatea Cluj II cu scorul de 1 la 3. Meciul a avut loc de la ora 18.00.

Cu toate că primul gol a fost marcat de jucătorii clujeni, elevii lui Tibi Csik şi Ioan Dragomir nu s-au lăsat amăgiţi de avantajul gazdelor şi au trecut la atac. Cel care readuce egalitatea pe tabela de marcaj este Feier. Apoi, la începutul reprizei secunde, după centrarea lui Zsiga, Dănilă loveşte mingea cu capul şi o trimite în poarta adversă, aducând astfel echipa noastră în avantaj. În minutul 53, după un şut bine executat de Zsiga, diferenţa dintre cele două echipe creşte la două goluri, în favoarea echipei sătmărene. Astfel, scor final Universitatea Cluj II – Olimpia Satu Mare: 1-3.

Fanii Olimpiei Satu Mare vor avea posibilitatea să-şi vadă echipa favorită evoluând într-un meci amical în compania câştigătoarei Cupei României ediţia 2011/2012, Dinamo Bucureşti. Întâlnirea va avea loc duminică, 27 mai, de la ora 11.00, pe stadionul Olimpia. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.