Locuri puţine, solicitări multe pentru creşele din Satu Mare


Înscrierea copiilor la creşele din municipiul Satu Mare pentru anul şcolar 2012-2013, a început luni, 21 mai. În cele cinci creşe din Satu Mare există disponibile 109 locuri, din care, în prima zi a înscrierii au fost depuse deja 89 dosare.
Până la 31 mai inclusiv, data limită prevăzută pentru depunerea dosarelor, părinţii/reprezentanţii legali ai copiilor sunt aşteptaţi la sediile creşelor aflate în zona de domiciliu, iar dosarul de înscriere trebuie să cuprindă cerere-formular tipizat, copie după certificatul de naştere al copilului, copie după actele de identitate ale părinţilor/reprezentanţilor legali ai copiilor, adeverinţe de la locul de muncă al părinţilor/reprezentanţilor legali, sau declaraţie pe proprie răspundere în cazul exercitării unor profesii liberale, respectiv declaraţie pe proprie răspundere în situaţia în care aceştia se află în căutarea unui loc de muncă.

Cele cinci creşe din municipiul Satu Mare sunt „Ţara Minunilor”, aleea Tisa nr. 8 – pentru Micro 14, 15 şi 16, „Punguţa cu doi bani”, strada 1 Decembrie 1918 nr.15 – pentru zona centrală, „ Dumbrava Minunată”, strada Ilişeşti nr. 4 – pentru zona Botizului şi cartierele Solidarităţii, 14 Mai, respectiv Funcţionarilor, „ Harap Alb”, bulevardul Lucian Blaga nr.19/a – pentru zona Carpaţi, Micro 17 şi Soarelui şi creşa „Albă ca Zăpada”, aleea Târnavei nr.18 – pentru zona Micro 14,
bulevardul Cloşca şi cartierul Soarelui.

Evaluarea dosarelor se va face în perioada 4-15 iunie, iar la selecţie se va porni de la numărul de înregistrare, rezultatele urmând a fi afişate la sediile creşelor după data de 15 iunie a.c.

Pe întreg parcursul anului şcolar, în situaţia eliberării unor locuri în creşe, în funcţie de numărul de înregistrare al cererii, părinţii vor fi contactaţi pentru completarea dosarelor în vederea ocupării locurilor libere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.