Primăria Satu Mare, fără 560.000 lei alocaţi pe hârtie

Cele trei puncte incluse pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Satu Mare, desfăşurată joi, 10 mai, au fost votate în unanimitate de consilieri. Aceştia s-au aflat pentru penultima dată împreună în formula actuală, urmând ca ultima şedinţă a acestui mandat să aibă loc peste trei săptămâni.

Proiectele de hotărâre aprobate au vizat un studiu de oportunitate şi documentaţia de atribuire în vederea concesionării unei parcele disponibile în Zona Industrială Sud Satu Mare, utilizarea drumurilor de exploatare 309 şi 438 în vederea realizării reţelelor de cabluri electrice subterane, beneficiar: SC Smart Electric Design SRL, respectiv rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al municipiului Satu Mare pe anul 2012.

La aprobarea ultimului proiect de hotărâre, directorul economic Lucia Ursu i-a informat pe consilieri că joi dimineaţa, printr-un fax din partea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Satu Mare, Primăria a fost înştiinţată că cei 560.000 lei prevăzuţi a fi alocaţi în conformitate cu HG publicată în MO nr.235 din 6 aprilie a.c., nu vor mai fi viraţi. Conform HG menţionate, suma ar fi trebuit utilizată pentru plata arieratelor sau în scopul cofinanţării unor proiecte europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.