Investitori noi în Parcul Industrial


Două firme producătoare de piese auto şi una din domeniul siderurgiei vor avea în curând activitate în Parcul Industrial Satu Mare. În vederea atribuirii parcelelor necesare ridicării construcţiilor în care acestea îşi vor desfăşura activitatea, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Satu Mare au fost incluse proiectele de hotărâre elaborate în acest scop.

Cu prilejul conferinţei de presă organizate miercuri, 25 aprilie, primarul Iuliu Ilyes a precizat că primele două sicietăţi comerciale produc piese auto pentru piaţa germană, iar cea de-a treia – pentru care urmează a fi finalizate documentaţiile de atribuire a parcelelor în Parcul Industrial – va avea activitate în domeniul siderurgiei. „Când îşi vor începe activitatea, fiecare dintre aceste societăţi comerciale vor asigura cel puţin câte 100 noi locuri de muncă” – a declarat primarul.

5 Comentarii la "Investitori noi în Parcul Industrial"

 1. vandro   26 aprilie 2012 at 12:22 am

  E campanie electorala si atat. ce investitori adevarati au venit in satu mare? pauza

  Răspunde
 2. Tonny   26 aprilie 2012 at 10:52 am

  Acum inainte de alegeri v-ati trezit si voi sa dati la ziare ca vin investitorii. Hai nu zau! Pana acum ce ati facut? De ce nu au putut veni pana acum? Pai pentru ca nu era campanie electorala, poate de aceea. Rusine domnilor pentru tehnicile acestea de manipulare!

  Răspunde
 3. Alin   26 aprilie 2012 at 11:28 am

  chiar asa Tonny. Apropo poate ne spune d-ul primar unde sunt molurile de la cap pod Golescu si vis a vis de economic? Tot asa parca se anuntasera! Campanie electorala ce mai!

  Răspunde
 4. anca   26 aprilie 2012 at 12:36 pm

  da pana acuma unde au fost investitorii astia?..i-o tinut deoparte si abia acuma le-o dat voie la investitii?….e campanie electorala clar…da ilies nu are nici o sansa la primarie …ii de ajuns ca n-o facut nimic bun in orasul asta cenusiu…

  Răspunde
 5. xxx   26 aprilie 2012 at 2:52 pm

  mai da voi credeti ca oamenii sunt orbi si nu isi dau seama ca tot ce faceti voi este pura campanie, ca doar nu v-a apucat dintr-o data facerea de bine.Haide-ti sa fim seriosi…..

  Răspunde

Scrie un comentariu