Trupa „Sistem”, în concert la Satu Mare


Trupa „Sistem” va susţine un concert live la Satu Mare, sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 20:00. Concertul va avea loc în Piaţa „25 Octombrie”, iar evenimentul face parte din acţiunea desfăşurată la nivel naţional sub forma unei caravane organizate de Recolamp.

Sub sloganul „Două ţări, un scop, succes comun!”, asociaţiile Recolamp România şi Electro-Coord Ungaria, specializate în managementul deşeurilor de surse de lumină, au lansat în luna iulie, la Timişoara, proiectul de cooperare transfrontalieră Ungaria-România cu titlul „Reducerea poluării cu substanţe toxice prin îmbunătăţirea managementului deşeurilor de surse de lumină în judeţele de la graniţa dintre Ungaria şi România”.

Satu Mare este ultima din cele zece destinaţii ale caravanei Recolamp în România, ia campania va fi inaugurată vineri, 20 aprilie, în cadrul unei conferinţe de presă în prezenţa autorităţilor locale şi a reprezentanţilor organizatorilor.

2 Comentarii la "Trupa „Sistem”, în concert la Satu Mare"

  1. sistem pensionar boa   19 aprilie 2012 at 3:43 pm

    fratilor voi nu va vedeti ce moci aveti o fi de la flex sau butoaie gata cu onarariile de 2000 3000 de euro cantati si voi pe unde apucati halal artisti a da voi sunteti lumea mondena, in oala cu maruta andra pepe etc da acu nici la ddd in direct nu mai sunteti. odihneasca in pace

    Răspunde
  2. @sistem pesnionar bo   19 aprilie 2012 at 11:40 pm

    trupa sistem canta mult mai bine decat unele pitpoance lansate in showbiz ptr "darnicia"lor;)

    Răspunde

Scrie un comentariu