Olimpia a învins Unirea Floreşti (imagini cu cele mai tari faze ale meciului)

Olimpia Satu Mare a învins pe teren propriu, echipa Unirea Floreşti clasându-se astfel, pe primul loc în serie. Întâlnirea dintre cele două echipe a avut loc ieri, 7 aprilie, de la ora 17.00.

Echipa noastră a devenit lidera seriei după ce Corona Braşov a făcut egal tot ieri, cu Livezile. Astfel, deși avem același număr de puncte cu Corona, datorită rezultatului direct din tur, 1-0, suntem pe primul loc. Bătălia de la Satu Mare a fost una extrem de grea deoarece adversarii nu s-au lăsat învinşi cu una, cu două. Şi asta s-a văzut şi din duelurile duse în faţa porţii celor de la Unirea. Însă ratările din prima repriză nu au tăiat elanul sătmărenilor, reuşind în cele din urmă să îngenuncheze una dintre cele mai dificile formaţii din serie.

Spectatorii prezenţi astăzi pe stadion au putut urmării confruntarea dintre două echipe neînvinse până acum în returul ligii a III-a. Prima parte a meciului a fost dominată de o serie de ocazii ratate de jucătorii de la Olimpia. În repriza a doua echipa noastră continuă ofensiva asupra porţii adverse, reuşind să înscrie de două ori la rând. Primul gol vine în minutul 75, când Dănilă preia cu capul centrarea din corner al lui Zsiga şi trimite balonul în poarta adversarilor. Golul al doilea vine în minutul 77. Feier reuşeşte să înscrie după un contraatac, crescând diferenţa la 2 puncte. Scor final Olimpia Satu Mare – Unirea Floreşti: 2 – 0.

În următorul meci Olimpia Satu Mare va întâlni marea adversară, Corona Braşov. Specialiştii susţin că meciul va fi unul decisiv în ceea ce priveşte ordinea în fruntea clasamentului deoarece (cu cea mai mare probabilitate) echipa învingătoare va rămâne în fruntea seriei până la finalul campionatului.

4 Comentarii la "Olimpia a învins Unirea Floreşti (imagini cu cele mai tari faze ale meciului)"

 1. adrian   9 aprilie 2012 at 12:26 am

  Olimpia e pe locul 2 din pacate. Nu sunteti deloc bine informati. Aceeasi informatie eronata o gasiti si pe alte site-uri locale. Eu nu vreau sa zic ca va copiati intre voi. Alte pareri…???

  Răspunde
 2. dudu   9 aprilie 2012 at 12:36 pm

  1, 2 ce mai conteaza?:))atata timp cat suntem pe podium e ok, pacata ca nu vor sa promoveze

  Răspunde
 3. Alin   10 aprilie 2012 at 12:56 pm

  Stati linistiti, ca mai sunt aproape2 luni pana la alegerile locale.

  Chiar daca acuma suntem pe locul 1 sau 2 va bucurati degeaba..o sa ne trezim in ugust cand se depune dosarul de licentiere ca nu sunt fonduri pentru olimpia si o sa vindem locul sau o sa fuzionam cu o echipa din sud!

  Răspunde
 4. Alin   10 aprilie 2012 at 12:57 pm

  august*

  Răspunde

Scrie un comentariu