USL Satu Mare a plantat copaci în Micro 15 și Carpați II


USL Satu Mare a început astăzi, 4 aprilie, o campanie de plantări de pomi în diferite zone ale oraşului, reşedinţă de judeţ. Acţiunea face parte din cadrul campaniei „Luna plantării arborilor”, având ca scop ecologizarea unor terenuri şi trasformarea acestora în spaţii verzi.

Voluntarii şi-au început munca în cartierul Micro 15, şi anume în parcul de lângă Spitalul Judeţean, continuând plantările în cartierul Carpaţi II. Locaţia aleasă a fost biserica ortodoxă „Naşterea Domnului” situată la intersecţia străzilor Ganea şi Bârgăului. Aici voluntarii au plantat puieţi lângă gardul bisericii dar şi în curtea lăcaşului de cult. Pentru acţiunea de plantări, USL a pregătit aproximativ 400 de puieţi de brazi ornamentali, mesteacăn, tei şi frasin.

Din rândul voluntarilor prezenţi la acţiunea de astăzi, au făcut parte şi câţiva dintre liderii organizaţiilor locale de tineret şi seniori ai PSD şi PNL.

5 Comentarii la "USL Satu Mare a plantat copaci în Micro 15 și Carpați II"

 1. mada   5 aprilie 2012 at 1:11 am

  felicitari

  Răspunde
 2. Adriana.B.   5 aprilie 2012 at 1:43 am

  USL este mereu aproape de noi,de nevoile si problemele noastre incercand sa gaseasca soluti pt. toti.Felicitariiiii sunteti cei mai tari.

  Răspunde
 3. eu   5 aprilie 2012 at 11:31 am

  FELICITARI USL !!!! …macar cineva se mai gandeste si la nevoile oamenilor.

  Răspunde
 4. Adela   5 aprilie 2012 at 5:42 pm

  Felcitari USL!!!!

  Răspunde
 5. mumu   5 aprilie 2012 at 8:11 pm

  sper ca o sa faca lucruil acesta si anul viitor dupa ce i-am votat

  Răspunde

Scrie un comentariu