Elev băgat în spital de doi colegi de școală

Un elev de clasa a X-a de la Grupul Școlar ”Constantin Brâncuși” din Satu Mare a ajuns astăzi, 28 martie, în stare gravă la spital după ce a fost bătut de alți doi elevi de clasa a IX-a, de la aceeași școală. Despre incident au fost anunțați și oamenii legii care au deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit anchetatorilor elevul a fost lovit cu capul de pereți și a leșinat. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Roxana Cristea, spune că elevul a fost transportat în stare de inconștiență la spital, unde și-a revenit. Investigațiile efectuate arată că victima a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Anchetatorii au stabilit faptul că cei doi elevi din clasa a IX-a sunt cei care s-au legat de colegul lor mai mare. L-au lovit cu capul de pereți iar victima a căzut pe scări și a leșinat. Cercetările în acest caz continuă.

2 Comentarii la "Elev băgat în spital de doi colegi de școală"

  1. Cetateanul turmentat   28 martie 2012 at 7:43 pm

    Iti trimiti copilul la scoala si il revezi la spital. Asta da, siguranta in scoli!

    Răspunde
  2. Turambar   28 martie 2012 at 10:53 pm

    Nu demult am citit prin ziare despre campania "Fara violenta in scoli". Daca imi amintesc bine profesorii si inspectorii se laudau ca noi in judet nu avem cazuri grave de violenta. Iata contraargumentul!!!!

    Răspunde

Scrie un comentariu