Bentley în valoare de 80.000 euro furat din Italia

Poliţiştii de frontieră din Satu Mare au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ 80.000 euro, care în urma verificărilor s-a dovedit a fi furat din Italia.

Marți, 20 martie, lucrătorii din cadrul Sectorului PF Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 12.30, polițiștii de frontieră au oprit pentru control pe raza localităţii Negreşti Oaş un autoturism marca Bentley Continental condus de Mihai J., în vârstă de 34 ani domiciliat în aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca bun căutat pentru confiscare de către autorităţile italiene, încă de la începutul anului 2011. Șoferul declară că autoturismul i-a fost încredinţat spre folosire de către o altă persoană iar actele de identificare ale mașinii se află la proprietar. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de aproximativ 80.000 euro a fost indisponibilizat la sediul SPF Negreşti Oaş pentru continuarea cercetărilor.

Un Comentariu la "Bentley în valoare de 80.000 euro furat din Italia"

  1. Radu   21 martie 2012 at 5:09 pm

    Masina furata cu doua luni in urma din Italia si depistata la Negresti. Cum de nu a fost gasita la intrare in tara? A fost parasutata noaptea?

    Răspunde

Scrie un comentariu