O nouă amânare în dosarul Godîncă

Astăzi, 19 martie, a fost cel de-al doilea termen stabilit de instanță în cazul dosarului 1021/83/2012 în care sunt inculpați consilierul municipal Dumitru Godîncă, care este și șeful SC Transgaz SA și Ioan Paul, angajat al aceleiași societăți. Președintele de ședință a dat curs cererii înaintate instanței de către avocatul lui Godîncă, Dan Șuta prin care apărătorul cere un nou termen, motivând că nu a avut timp să-și pregătească apărarea.

Primul care a sosit la procesul de astăzi, stabilit pentru ora 11.00, a fost Dumitru Godîncă urmat la doar câteva minute de Ioan Paul, care a venit împreună cu apărătorul său. Văzând ziariștii care îl fotografiau în timp ce urca scările, Godîncă i-a repezit spunând că ”nu v-am dat acceptul pentru a mă fotografia”, însă totul a fost uitat în doar câteva minute fără ca acesta să se arate supărat. La începutul ședinței s-a dat citire cererii înaintate de către avocatul Dan Șuta prin care acesta a solicitat amânarea cauzei pentru o altă dată spunând că nu a avut timp să-și pregătească apărarea. Cererea a fost aprobată iar instanța a stabilit următorul termen pe data de 2 aprilie, ora 11.00.

Dumitru Godîncă și Ioan Paul au fost trimiși în judecată de DNA, fiind acuzați de dare de mită și tentativă la contrabandă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.