PRM şi-a numit un nou preşedinte la Satu Mare


În şedinţa Biroului Parlamentar al PRM din data de 23 ianuarie, a fost decisă numirea lui Sergiu Lucian Băbăşan în funcţia de preşedinte interimar al filialei Judeţele PRM Satu Mare.  Într-un comunicat de presă se arată că Sergiu Lucian Băbăşan este cel mai tânăr preşedinte de partid din ţară şi, potrivit deciziei de numire semnată de Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, acesta „va lua de urgenţă toate măsurile necesare pentru desfăşurearea în bune condiţii a activităţii filialei, astfel încât, la alegerile locale şi parlamentare care vor avea loc anul acesta să obţină cele mai bune rezultate.”

Sătmăreanul Sergiu Lucian Băbăşan are 30 ani, este căsătorit şi are doi copii. În comunicatul de presă se menţionează că el este un cetăţean model, inteligent, cu iniţiativă, principii şi perspectivă, familist, gospodar, dedicat oamenilor şi schimbărilor în bine.

4 Comentarii la "PRM şi-a numit un nou preşedinte la Satu Mare"

 1. azilul de nebuni   27 februarie 2012 at 11:33 am

  este tanar,dar…daca altul nu-i!! prm satu mare are 1 membru,care este si see si portar!! …o alianta cu usl sm o sa fie benefica pt. satmareni. Ha! ha! hi! hi! groazsnic!!

  Răspunde
 2. attila   27 februarie 2012 at 11:34 am

  poate LABASAN! bine ai venit la circ!

  Răspunde
 3. marcone   12 martie 2012 at 12:04 pm

  Bravo PRM Satu Mare!!!sa speram ca va face ceva bun pt oras, csa de cand cu conducatorii astia verzi doar sa innapoiat orasul!!!

  Răspunde
 4. ionut   12 martie 2012 at 12:42 pm

  Attila iti e teama ca poate va iesi primar??si ca ai tai verzi vor pica de la ciolan??recunoaste attila ca al vostru primar nu a facut nimic pt satmar in 8 ani!!recunoaste ca vrei si tu schimbare..Nu avem un Mall adevarat, un Mc Donald's , un centru comercial..nu avem nimic in orasul asta!!cred ca si tu vrei o schimbare..Hai tineretul!!!

  Răspunde

Scrie un comentariu