Păcală, prins la furat de poliţiştii locali sătmăreni


În dimineaţa zilei de 6 februarie, în jurul orei 07:30, poliţiştii locali sătmăreni, aflaţi în activitate de patrulare pe strada Luceafărului din municipiu, au observat o persoană de sex masculin care căra pe spate o poartă metalică având dimensiunea de aproximativ 2x2m. Persoana a fost interceptată şi legitimată, stabilindu-se că este vorba despre B. Imre, de 25 de ani, domiciliat în Lazuri.

Întrebată despre motivul prezenţei sale în zonă cu poarta în spate, asemeni personajului Păcală din poveştile lui Ion Creangă, bărbatul a declarat că a sustras poarta din curtea Colegiului Naţional „Ioan Slavici” din municipiu, şi că intenţiona să o predea la centrul de colectare de pe strada Arenei. Poliţiştii locali au luat legătura cu directorul general al instituţiei de învăţământ menţionate, iar acesta a declarat că poarta aparţine într-adevăr şcolii, dar că cel prins cu ea în spate n-a avut intenţia de-a o preda la fier vechi.

Constatând că este vorba despre o infracţiune de furt, a fost sesizată Poliţia municipiului Satu Mare, iar suspectul a fost predat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.