Şi sătmărenii au ieşit în stradă! (foto + video)


În semn de solidaritate cu protestele organizate în Bucureşti şi în multe alte oraşe din ţară, aproximativ 300 de persoane s-au adunat duminică, 15 ianuarie începând cu ora 16:00, în faţa statuii Lupoaicei din parcul „Vasile Lucaciu” din Satu Mare. Cu pancarte şi steaguri tricolore în mâini, oamenii şi-au strigat mai ales nemulţumirile referitoare la preşedinte Traian Băsescu şi actualul Guvern. Împreună cu ei s-au aflat de la bun început liderii sătmăreni ai PSD şi PNL, senatorul Valer Marian şi Ovidiu Silaghi, fiind prezenţi şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean – Mircea Govor şi Adrian Ştef. La îndemnul acestora, sătmărenii adunaţi în faţa Lupoaicei au scandat „Libertate”, „Nu vă fie frică şi Băsescu pică”, „Alegeri anticipate”, „Jos Guvernul Boc”, „Jos Guvernul mincinos”, precum şi alte lozinci ale căror mesaje au reflectat nemulţumirile cetăţenilor faţă de situaţia actuală din România.

Liderii PSD şi PNL Satu Mare s-au adresat celor prezenţi. Senatorul Valer Marian a afirmat că mitingurile organizate la nivel naţional au avut ca punct de pornire atitudinea preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc faţă de medicul Raed Arafat, şi a subliniat faptul că nici în timpul lui Ceauşescu n-au fost denigrate şi nu au decâzut atât de mult valorile în societatea românească. Valer Marian a mai declarat: „Sper că în acest an judeţul Satu Mare va deveni prima brazdă de pământ eliberată de sub jugul pedelisto-udemerist! Depinde de noi, depinde de dumneavoastră”! Acesta a mai afirmat că, „după câştigarea alegerilor de către USL, în Satu Mare sediul SRI şi fostul Serviciu Doi un sfert vor fi mutate la groapa ecologică de deşeuri menajere”. La rândul său, adresându-se celor prezenţi, preşedinte PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, a afirmat că este trist că problemele românilor au ajuns să fie exprimate în cadrul unor atfel de acţiuni organizate în stradă. Pe tot parcursul mitingului, sătmărenii prezenţi au scandat lozinci anti Guvern şi anti preşedintele Băsescu.

Mitingul a fost paşnic neînregistrându-se nici un incident pe tot parcursul lui.

9 Comentarii la "Şi sătmărenii au ieşit în stradă! (foto + video)"

 1. lidia   15 ianuarie 2012 at 9:55 pm

  saracu stef, in sfarsit are si el parte de un pic de revolutie! Si i-au dat voie sa fluture si steagul! Dragul de el!!

  Răspunde
 2. Matei   15 ianuarie 2012 at 9:57 pm

  jalnic.

  Răspunde
 3. Jos Basescu   15 ianuarie 2012 at 10:01 pm

  Romania nu ne ajuta sa traim mai bine… asa se vede ca ne trage si mai jos …

  Răspunde
 4. Eu   15 ianuarie 2012 at 10:07 pm

  Adica si satmarenii din PSD si PNL.

  Răspunde
 5. Eu   15 ianuarie 2012 at 10:07 pm

  Jalnici

  Răspunde
 6. cititor   15 ianuarie 2012 at 11:19 pm

  ce invidiosi sunteti!

  Răspunde
 7. eeee   16 ianuarie 2012 at 12:53 pm

  voi sunteti jalnici, comentatori portocalii….

  Răspunde
 8. Spamerless   16 ianuarie 2012 at 1:14 pm

  Rusine Valer &Co.vreti sa va costruiti capital politic din amaraciunea si suferinta romanilor.Amaraciune si suferinta de care voi sunteti responsabili.Voi sunteti politicienii,voi traiti cu salarii ordinare din munca romanilor.Toti politicienii sunteti niste impostori si niste hoti!Pe Coica ,cel mai destept baiat din sanatate de ce nu il aratati?Era ocupat cu gestionarea salvarilor si cabinetelor private platite din bani publici?

  Răspunde
 9. Postăcei cei fuduli   16 ianuarie 2012 at 9:17 pm

  După cum văd, p(r)ostaci pdl își fac treaba (mare) pe unde apucă, mai-mai să murdărească pe toți cei ce nu fac de aceiați culoare ca ei (portocalie- căcănie). Înțeleg astfel că, dacă în 2007 atunci cînd unii (puțini dar proști) au strigat sus băselu a fost ok, puteau ocupaa și centrul universului nu numai al Universității că nimeni nu le făcea nimica, ba și don prefect de Sătmar i-ar fi pupat, și anume în ….frunte, dar dacă ai tupeul să strigi despre o loază și jos, ăi bai. Păi cam au dreptate că ei gândesc cu partea dorsală și nu vor să își altereze materia cenușie pe care o revarsă din abundență pe acolo, părerea mea…

  Răspunde

Scrie un comentariu