Opt şoferi au ajuns pietoni

În cursul zilei de miercuri, 28 decembrie, poliţiştii rutieri au aplicat 97 de amenzi, în valoare totală de peste 10.000 lei. De asemenea, au fost suspendate opt permise de conducere pentru depăşirea limitei legale de viteză, circulare pe sens opus, neacordare de prioritate altui vehicul şi depăşiri neregulamentare.

Spre exemplu, doi şoferi, de 19 şi 35 de ani, au rămas fără permis după ce au condus maşinile cu viteză de 108, respectiv 117 km/oră în localităţile Doba şi Acâş. Alţi patru conducători auto cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani, au efectuat depăşiri neregulamentare în zona de acţiune a indicatorului rutier „Depăşirea interzisă” sau încălcând marcajul continuu, poliţiştii procedând şi în aceste cazuri la suspendarea permiselor de conducere.

Un alt şofer de 51 de ani din Boghiş a circulat pe sensul opus de mers, iar un tânăr de 24 de ani, din Halmeu, a condus autoturismul în sensul giratoriu din Piaţa Romană, din municipiu, şi nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.