Ileana Blidar, preşedintele iterimar al femeilor democrat-liberale sătmărene

Ileana Blidar, fostul prim-vicepreședinte a organizației de femei a PD-L Satu Mare, este noul președinte a femeilor democrat-liberale din județ. Mariana Popa, cea care ocupa-se până în prezent scaunul de lider și-a dat demisia din funcție vineri, 9 decembrie. Mariana Popa a fost trimisă în judecată de DNA pentru luare de mită și trafic de influență.

În cadrul ședinței de vineri, pentru funcția de președinte interimar al organizației județene de femei a PD-L Satu Mare s-au făcut două propuneri. Este vorba despre prim-vicepreședintele Ileana Blidar și dr. Laura Bota, președintele organizației municipale a femeilor democrat-liberale.

Potrivit dr. Laura Bota ”deocamdată nu s-au făcut alegeri. Domnul președinte Holdiș a numit-o pur și simplu pe doamna Ileana Blidar. De altfel, putea fi numit oricare membru în această funcție deoarece este vorba despre un interimat. Am auzit că se vorbește că statutul prevede că în această funcție nu putea fi numit decât prim-vicepreședintele organizației. Nici vorbă de așa ceva. Statutul nu prevede acest lucru. Oricare membru poate fi numit președinte interimar. Nu s-a votat deloc în cadrul ședinței, ci s-a făcut doar o numire pe o funcție de interimat. În scurt timp va fi convocat biroul care va vota noul președinte al organizației județene a PDL Satu Mare”.

Un Comentariu la "Ileana Blidar, preşedintele iterimar al femeilor democrat-liberale sătmărene"

  1. lidia   13 decembrie 2011 at 6:50 pm

    si uite asa mai omologam o zicala, ,s-a umflat mamaliga-n parasuta".

    Răspunde

Scrie un comentariu