Sinucigaş de carieră

Aceași persoană, același pod și același scenariu a pus din nou pe jar astăzi, 17 octombrie, în jurul orei 10.50 echipajele de pompieri și jandarmi. După ce în urmă cu mai bine de o săptămână (5 octombrie, ora 20.30) a amenințat că se aruncă în apele Someșului, se pare că bărbatul nu a renunțat la gândul sinucigaș.

Supărat pe ”sistem”, pe lipsa de bani dar și pe viața pe care o duce bărbatul de 45 de ani s-a gândit să-și ”reediteze” astăzi tentativa de suicid. Omul a trecut balustrada podului și s-a așezat pe țeavă. Dacă data trecută a renunțat să sară în schimbul unui energizant și două țigări, astăzi s-a mulțumit cu o cafea la pahar de unică folosință și două țigări pe care le savura în tihnă în timp ce oamenii se opreau, îl priveau iar unii dintre ei alegeau să asiste la deznodământul acțiunii.

După câteva minute de negocieri bărbatul a dorit să vorbească cu un medic de la Spitalul Militar din Cluj Napoca susținând că a lucrat opt ani în cadrul armatei dar și că ”am probleme cu capul. O să vă arăt ce medicamente mi-au dat cei din Satu Mare. Nu mă mai ajută. Aș vrea să vorbesc cu dumneavoastră și să-mi dați un tratament adecvat. Am fost cadru militar opt ani de zile ceea ce se poate dovedi cu acte”, susține bărbatul.

În cele din urmă, după vreo 50 de minute de negocieri omul a convenit să renunțe la gândul de a se arunca în Someș. A fost ajutat să treacă balustrada podului și urcat în Ambulanța SMURD aflat la fața locului și transportat la spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.