Amenzi pentru depozitarea molozului


În perioada 1 – 15 septembrie, Poliția Ecologică a continuat acțiunile organizate în scopul depistării persoanelor care încalcă prevederile legale referitoare la păstrarea curăţeniei pe raza municipiului Satu Mare. Cu acest prilej au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, din care șase cu avertisment, iar șapte cu amendă, în valoare totală de 1.700 lei. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru depozitarea şi împrăştierea deşeurilor lângă containerele standardizate de colectare, sau în alte locuri decât cele amenajate pentru acest scop, precum şi pentru abandonarea deşeurilor pe domeniul public.

Astfel de abateri au fost constatate pe aleea Humuleşti, drumul Păuleștiului, bulevardele Traian și Sănătății, precum și pe străzile Făgăraşului, Rodnei, Bujorului și Fântânele.

Poliția Ecologică atrage din nou atenția cetăţeniilor municipiului Satu Mare că depozitarea deşeurilor din activităţile de demolări şi construcţii (moloz) se fac pe platformele amenajate în acest scop, cu acceptul firmei autorizate de colectare a deşeurilor, şi cu plata taxei de ridicare şi transport.

Cererile de ridicare a deşeurilor provenite din construcţii şi achitarea taxei de ridicare şi transport, se pot depune la casieriile SC Florisal SA de pe străzile George Coşbuc nr. 1 şi Careiului nr. 8.

Un Comentariu la "Amenzi pentru depozitarea molozului"

  1. andor beniamin   22 septembrie 2011 at 12:44 am

    aceasta problema cu molozul va fi terminata abia atunci cind in fiecare loc unde colecteaza florisalul molozul va fi si un container pt moloz,iar in cartierele cu case la colturile strazilor. pt ca hai sa fim seriosi cine inchiriaza pubela de la florisal pt 3 galeti de moloz cind zugravim si fiecare arunca pe unde poate. La fel cum isi bat joc si cei de la Florisal de bani nostrii ca matura doar in centru, in rest zici ca nici nu au fost la curatenie

    Răspunde

Scrie un comentariu