Moped furat din Italia descoperit la Negrești Oaș

Polițiștii de frontieră cercetează un bărbat din Negrești care a fost depistat în trafic în timp ce conducea un moped ce figurează ca fiind furat din Italia.

Duminică, 11 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, un echipaj PF din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș a oprit pentru control, în Negrești, un moped marca Honda care era condus de Gheorghe L., 61 de ani, din Negrești. Polițiștii de frontieră i-au solicitat bărbatului documentele personale și cele ale mopedului. Gheorghe L. a prezentat pentru moped un certificat de înmatriculare eliberat de către autoritățile din Italia și unul de înregistrare eliberat de Primăria Cămârzana.
Însă, în urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că mopedul figurează ca fiind furat din Italia din iulie 2011. Bărbatul a declarat că a cumpărat vehiculul în urmă cu o săptămână de la o persoană din Cămârzana și că nu avea cunoștință despre faptul că ar fi fost furat.
Acum Gheorghe L. este cercetat pentru tăinuire la furt. Mopedul a fost indisponibilizat la sediul SPF Negrești Oaș până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.