Două incendii într-o singură zi

Un aragaz lăsat nesupravegheat şi o scânteie produsă la ciclonul de colectare a rumeguşului era să declanşeze incendii de proporţii joi, 4 august, la o casă de locuit din Cămin respectiv la firma SC Vest Meridian SRL din Satu Mare.

La câteva minute după ora 16.00, pompierii careieni au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Cămin. Echipajele au ajuns la faţa locului la ora 16.30 şi au constatat că ardea interiorul bucătăriei pe o suprafaţă de aproximativ 6 mp cu posibilităţi de propagare la restul casei de locuit. În urma incendiului au ars: mobilierul din interiorul bucătăriei, tocul uşii şi uşa de acces, tocul de la geamul bucătăriei, scara de acces la pod şi uşa de la pod. Totodată, s-au degradat: o maşină de spălat rufe, o maşină de gătit, un cuptor cu microunde, un televizor, tencuiala din interiorul bucătăriei pe aproximativ 32 mp şi tencuiala din cameră şi baie pe o suprafaţă de aproximativ 56 mp.

Tot joi după-amiază, pompierii sătmăreni au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un ciclon de colectare a rumeguşului aparţinând de SC Vest Meridian SRL Satu Mare, str. Careiului nr. 160. Ajunşi la faţa locului pompierii au constatat că în urma incendiului au ars aproximativ 10 mc de rumeguş şi s-a degradat ciclonul de colectare. Pierderile materiale sunt evaluate la aproximativ 20.000 lei. Potrivit specialiştilor incendiul a fost declanşat de o scânteie produsă la locul de colectare a rumeguşului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.