Pașapoarte după planificare


Un ghișeu de informații și planificări a fost deschis la Serviciul Public Comunitar de Evidență și Eliberare a Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) Satu Mare, iar programul de funcționare al acestuia este de luni până vineri între orele 8:30-16:30.

Potrivit comisarului șef Simona Babici, șefa SPCEEPS, deschiderea ghișeului a fost necesară în vederea evitării aglomerației de către solicitanții de pașapoarte, în special în această perioadă când numărul celor care doresc să obțină un pașaport a crescut foarte mult. „Pentru a se evita aglomerația, zilnic sunt planificate 120 de persoane care depun actele în vederea eliberării pașaportului, cu mențiunea că planificările sunt făcute deja până în data de 12 august. Însă, pe lângă cele 120 persoane planificate, zilnic mai sunt preluate actele de la încă aproximativ 30-40 persoane, care susțin fie că au urgențe, fie sunt venite din localități ale județului, astfel că nu dorim să facă încă un drum” – ne-a declarat comisarul șef Babici. Șefa SPCEEPS Satu Mare informează cetățenii că planificările pot fi făcute și telefonic, la numerele 0261. 716.420 sau 0261.807.777, interior 20.835.

Un Comentariu la "Pașapoarte după planificare"

  1. vicomar   4 august 2011 at 6:00 pm

    ca deobicei,obtinerea de acte de identitate sau pasaport se face cu mare greutate. oricite birouri s ar deschide tot la fel de anevoios merge. simplificarea procedurilor, unificarea platilor intr una singura care s a se faca la orice banca ar elimina cozile, ar scurta timpul de asteptare, ar mari ritmul, ar reduce costurile, si cite si mai cite. e oplacere sadica a statului si a celor care mentin birocratia de a purta pe drumuri oamenii, de ai umili pur si simplu, La noi nu se va schimba nimic pina nu gindim simplu si eficient…..

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.