Aston Martin furat din Italia descoperit la Satu Mare

Un sătmărean este cercetat de polițiștii de frontieră pentru că a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism ce figurează ca fiind furat din străinătate.

În cursul zilei de joi, 21 iulie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul IJPF Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În cadrul acestei acțiuni au oprit pentru control în municipiul Satu Mare un autoturism marca Aston Martin, înmatriculat în Italia. Mașina era condusă de Viorel A., în vârstă de 32 de ani, din Satu Mare.

Conducătorului auto i-au fost solicitate la control documentele personale și actele mașinii. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind furată din Italia. Viorel A. a declarat că în cursul zilei de ieri a cumpărat mașina de la un cetățean italian contra sumei de 58.000 euro.

Acum șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

2 Comentarii la "Aston Martin furat din Italia descoperit la Satu Mare"

  1. dron   22 iulie 2011 at 6:06 pm

    cladiri in paragina, iarba ca in jungla pe langa o masina asa de frumoasa

    Răspunde
  2. drin   23 iulie 2011 at 12:17 am

    mai dron, tu atat vezi? important este ca a fost descoperita mashina. ce conteaza iarba din jurul ei?

    Răspunde

Scrie un comentariu