Au sosit primii rockeri!


Primii împătimiți ai rockului dornici să asiste la concertele care vor avea loc vineri și sâmbătă cu prilejul ediției din acest an a festivalului Samfest Rock, s-au instalat deja în curtea Aeroclubului Satu Mare. Pletele, pantalonii din piele, piercingurile, tatuajele și atitudinea non conformistă îi recomandă pe primii sosiți fără a fi nevoie de alte comentarii!

Joi seara, rockerii care au sosit deja la Satu Mare și au scăpat de grija instalării corturilor, își făceau încălzirea pentru cele două zile ce vor urma, în atmosfera specifică: bere din belșug, difuzoare care bubuiau, veselie generală!

Vineri, 8 iulie, în prima zi a Samfest Rock vor susține recitaluri Crimson, Deity, Legion, Guerrillas, Trooper, Bonfire și Netherbird, iar sâmbătă, de 9 iulie -Ultimu’ Nivel, Malpraxis, Krepuskul, Masterpiece, Grimegod, Nevergreen și Pain. Pe lângă concertele care vor fi susținute de formațiile invitate din Serbia, Ungaria, Suedia, Germania și România, în programul evenimentului sunt incluse și alte acțiuni, precum concursuri de motociclete şi meciuri amicale de fotbal între rockeri, echipele Poliţiei Comunitare şi ale Jandarmeriei Satu Mare.

Preţul biletului de acces, care include și posibilitatea de campare în perimetrul Aeroclubului, este de 35 lei/zi şi 45 de lei/două zile. Biletele pot fi achiziţionate începând de joi, 7 iulie, la Aeroclubul Satu Mare. Programul de relaţii cu publicul şi de vânzare a biletelor în zilele de 8, respectiv 9 iulie, va fi între orele 16:00- 2:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.