Nicolae Fuşle şi Dorel Tukacs condamnaţi la 2 ani şi 3 luni cu executare

Potrivit sentinţei date astăzi, 30 iunie, de Judecătoria Satu Mare, Dorel Tukacs şi Nicolae Fuşle au de executat 2 ani şi 3 luni de închisoare. Sentinţa nu este însă definitivă. Cristian Fuşle şi Bogdan Tărţan au fost condamnaţi la pedepse mai uşoare, cu suspendare dar sub supraveghere.

Judecărorii au hotărât în şedinţa de astăzi, condamnarea la 2 ani şi 3 luni de închisoare cu executare al lui Nicolae Fuşle pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, ultraj şi asociere în vederea efectuării de infracţiuni. Sentinţa a fost asemănătoare şi pentru Dorel Tukacs, acuzat de şantaj şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Bogdan Tărţan a fost condamnat la 2 şi 3 luni dar cu suspendare, sub supraveghere, iar perioada de încercare este de 7 ani şi 3 luni. Însă dacă inculpatul nu va respecta condiţiile impuse de judecător acesta va ajunge după gratii. Cristian Fuşle a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare, perioada de încercare fiind de 2 ani şi 3 luni, pe seama sa reţinându-se infracţiuni precum: ultraj şi complicitate la lovire şi alte violenţe.
Avocaţii inculpaţilor au posibilitatea să atace sentinţa Judecătoriei Satu Mare.

Scrie un comentariu