Scandal la Miss Ziua Orașului Satu Mare


Concursul de frumusețe organizat în acest an de Ziua Orașului s-a lăsat cu scandal. Nemulțumită de rezultatele finale, una dintre cele zece participante care n-a avut șansa unui loc pe podiumul premiantelor, a făcut contestație. Foarte supărată a fost și Gabriela Sas, managerul Agenţiei Gaby`s Models, cea care le-a instruit pe fete.

Cu fișele de jurizare în mână, Gabriela Sas a demonstrat că deși nu s-a numărat printre finaliste, Mădălina Dan a fost cea mai bine punctată la aproape toate probele.

La concursul de frumusețe organizat în acest an de Ziua Orașului Satu Mare s-au înscris zece fete care au avut de trecut trei probe: ţinuta de zi, costum de baie şi ţinuta de seară.

După epuizarea celor trei probe, au fost anunțate numele celor trei fete pe care juriul le-a declarat câștigătoare. Astfel, titlul de Miss Ziua Orașului Satu Mare, ediția 2011, a fost atribuit concurentei Asztalnok Sixteen, de 16 ani, elevă la Grupul Şcolar Economic „Gheorghe Dragoş”. Locul II i-a revenit Nicoletei Mariţa, de 16 ani, elevă la Colegiul Naţional „Doamna Stanca”, iar locul III a fost atribuit Mariei Pop, de 17 ani, elevă la Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi”.

Susținătorii Mădălinei Dan, nemulțumiți de decizia juriului, au contestat rezultatele și au cerut ca Mădălina să fie declarată Miss Satu Mare. Puși în încurcătură, membrii juriului au dat-o cotită, s-au bălbâit, au pus țara la cale pe terasa de la Macao, dar în cele din urmă au ajuns la aceeași concluzie absurdă: diferența dintre cele două concurente a fost de doar cel mult două puncte, astfel că au decis ca titlul de Miss Ziua Orașului Satu Mare să fie atribuit concurentei Asztalnok Sixteen.

10 Comentarii la "Scandal la Miss Ziua Orașului Satu Mare"

 1. Adrian SM   29 mai 2011 at 1:07 pm

  Ce nume Sixteen…. mai ceva ca ţiganii cu Vandana, Brusli sau Gipan…. :))

  Răspunde
 2. vasile   29 mai 2011 at 11:43 pm

  De ce TREBUIA sa castige dan Madalina ??? ptr ca e model al agentiei organizatoarei ??? Sictir !!!

  Răspunde
 3. Ang7   30 mai 2011 at 3:15 am

  :)) ce faza! Ca in povestile cu prosti! Incredibil de absurda povestea :))

  Răspunde
 4. Ang7   30 mai 2011 at 3:15 am

  PS/ si ce mare branza a rezolvat dra Sixteen ca a fost declarata Miss SM? Ce face cu titlul?

  Răspunde
 5. Jul   30 mai 2011 at 4:01 am

  Ce jenant !!!

  Răspunde
 6. Jul   30 mai 2011 at 4:07 am

  Poate la anu va lua ceva :))

  Răspunde
 7. wtf?   30 mai 2011 at 3:46 pm

  Felicitari pentru articol! Ati scris scurt si la obiectiv.

  Răspunde
 8. Timeea   30 mai 2011 at 4:39 pm

  La un nr de 10 fete, un juriu care nu stie sa socoteasca trebuie sa fie fotografiat si pus pe peretii Satmarului. Criteriile trebuie sa fie fixate si notarea respectata. Daca juriul a trebuit sa dea din colt in colt, trebuia sa fie numit un altul. Dar daca s-ar fi prezentat 100 de concurente/

  Răspunde
 9. HAHA   12 iunie 2011 at 4:16 am

  Sa fim seriosi,Madalina Dan e o anorexica frustrata, nu merita nici pe departe sa fie miss satu mare. Eu as miza pe Diana Ionescu/Marita Nicoleta. Ele sunt chiar frumoase!

  Răspunde
 10. mariana   7 august 2011 at 4:55 pm

  un miss foarte jenant,sincer…si un juriu,nici nu mai zic.sincer,foarte jenant.dar in fine,asa se intampla mereu…nici macar o schimbare fata de anii trecuti…jenant

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.