Două bilete gratuite la teatru, pentru spectacolul „Auto”

În cadrul festivalului de teatru „Fără bariere”, vineri, 20 mai, sunt prevăzute două spectacole. Este vorba despre spectacolul cu piesa „Auto” de Ernesto Caballero, regia Horațiu Mihaiu, susținut de actorii Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, care va avea loc de la ora 18:00 în sala mare a Teatrului de Nord, respectiv „De veghe în lanul de secară” (Zabhegyezo) de J.D.Salinger, regia Kolcsar Jozsef, susținut de actorii Teatrului „Tamasi Aaron” din Sfântu Gheorghe, de la ora 20:00, în sala „Studio”.

Primul spectacol, „Auto” – de Ernesto Caballero, care va avea loc cu publicul pe scenă, îi are în distribuție pe Fatma Mohamed, Ana Nicolae, Elena Popa și Daniel Rizea. Este un text actual, scris de unul dintre cei mai buni dramaturgi spanioli contemporani, care explorează abisul sufletesc şi universul interior a patru personaje, surprinse într-un moment aflat la limita dintre viată şi moarte, atunci când clipa adevărurilor şi a destăinuirilor veridice soseşte… Ce poate ascunde sufletul uman? Suntem purtătorii unor secrete ce nu pot fi dezvăluite? Poate declanşa cineva acţiunea de autodevoalare a gândurilor umane? Autoportrete, autoanalizare sau doar un banal accident… auto?… Un spectacol simplu, direct, dar cu o pregnantă «atmosferă» apăsătoare.

Cea de-a doua reprezentație a zilei de vineri, 20 mai, va avea loc în sala „Studio”, de la ora 20:00. József Kolcsár, care semnează și regia, de la Teatrul „Tamasi Aaron” din Sfântu Gheorghe, va susține spectacolul cu piesa „De veghe în lanul de secară” (Zabhegyezo) de J.D. Salinger.

Romanul lui J. D. Salinger cu titlul „De veghe în lanul de secară”, apărut în anul 1951, vorbeşte despre un adolescent singuratic, sensibil, dar deschis, care, cu ocazia vacanţei de Crăciun fuge la New York cu gândul de a scăpa de şcoală, de a-şi pierde virginitatea şi de a se găsi pe sine. Holden Caulfield urăşte îngâmfarea, aspiră la sinceritate pură şi doreşte cu toată fiinţa lui să scape de constrângerile mincinoase şi mic-burgheze ale colegilor şi profesorilor.

Pentru a participa la concurs nu trebuie decât să postaţi un comment cu textul „Fără bariere”  şi să aveţi grijă ca adresa de email introdusă să fie una validă pentru că pe ea veţi fi contactaţi în cazul în care sunteţi desemnaţi câştigători.

UPDATE: Castigatorul acestei invitaţii este cititorul care a postat commentul sub numele „alin”.

6 Comentarii la "Două bilete gratuite la teatru, pentru spectacolul „Auto”"

 1. valeano   19 mai 2011 at 5:05 pm

  Fără bariere

  Răspunde
 2. cristi   19 mai 2011 at 5:42 pm

  Fără bariere

  Răspunde
 3. Alin   19 mai 2011 at 11:26 pm

  Fara bariere

  Răspunde
 4. Carmen S   19 mai 2011 at 11:40 pm

  Fara bariere

  Răspunde
 5. Daniel I   20 mai 2011 at 11:19 am

  Fara bariere

  Răspunde
 6. andrei   20 mai 2011 at 2:50 pm

  fara bariere

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.