Doi copii şi o tânără au fost accidentaţi uşor

Neatenţia şi viteza excesivă continuă să producă tragedii pe şoselele din judeţ. Doi copii şi o tânără de 17 ani au necesitat luni, 9 mai, îngrijiri medicale după ce au fost accidentaţi uşor în timp ce traversau în locuri nepermise strada.
Un băiat de 10 ani a fost accidentat uşor pe Aleea Neajlov din Satu Mare, luni după-amiază. Potrivit oamenilor legii acesta traversa în loc nepermis şi fără să se asigure. Accidentul a avut loc în jurul orei 15.00. Copilul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tot luni, în localitatea Hodod, József O. de 25 de ani, din Satu Mare a accidentat uşor o tânără de 17 ani şi un copilaş de doar 3 luni. În momentul accidentului copilul era în braţele tinerei, iar aceasta se afla angajată în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Speriat poate de urmările accidentului şoferul a părăsit locul faptei fiind identificat ulterior de poliţiştii rutieri. Cercetările în cauză continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Comentarii

comentarii

Scrie un comentariu