Eveniment chinologic internaţional Satu Mare


Peste 1.300 de câini din 137 de rase vor participa sâmbătă şi duminică la Satu Mare la cea de 34-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale „Dog Show”. Evenimentul va avea loc pe stadionul „Someşul” şi va fi organizat de filiala judeţeană a Asociaţiei Chinologice din România.
Evenimentul va debuta sâmbătă, 16 aprilie, ora 10:00, cu deschiderea oficială, urmată de expoziţia CACIB. Duminică, 17 aprilie, va avea loc desemnarea celui mai frumos exemplar canin participant. Cu titlu de noutate, în acest an, pe lângă evenimentele care vor avea loc pe stadionul „Someşul”, la hotelul „Perla” va fi organizat duminică, de la ora 14:00, un concurs destinat căţeilor din rasa Teckel. Este vorba despre „Expo Club Teckel”, o competiţie la care vor participa 40 de câini din această rasă.

Un Comentariu la "Eveniment chinologic internaţional Satu Mare"

  1. bubu   13 aprilie 2011 at 10:20 am

    in sfirsit si altceva cu ciini la satu mare, nu numai plictisitoarele tirguri de adoptii. e o porcarie ca se organizeaza tirgurile astea in centrul nou, n-ar trebui lasati de primarie. mai bine cei de la asociatia asta ar invata oamenii sa adune cicatul ciinilor cind ii scot la plimbare. nu-mi dati adresa de mail a celor de la free life sa le scriu ca m-am saturat de atita cicat de ciine pe jos. a venit primavara doamnelor si domnilor, vrem flori si iarba nu rahat de ciine!

    Răspunde

Scrie un comentariu