Preşedintele pensionarilor promite mitinguri peste mitinguri


În ciuda nemulţumirilor cu nemiluita pe care preşedintele Mircea Marian le repetă cu orice prilej, pensionarii sătmăreni nu s-au grăbit luni dimineaţa să răspundă apelului făcut în vederea organizării unei acţiuni de pichetare a sediului Instituţiei Prefectului. În stilul care l-a consacrat, Mircea Marian, preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare, dădea ca sigură săptămâna trecută prezenţa la pichetare a cel puţin 200 de persoane. Cu toate acestea, luni dimineaţa, în faţa Palatului Administrativ abia dacă s-au adunat 25 de persoane care l-au susţinut pe Mircea Marian în demersul său.

Principala nemulţumire a oamenilor este legată de sistemul de coplată, precum şi de necesitatea contribuţiei la sistemul asigurărilor de sănătate chiar şi în cazul pensiilor mici. Mircea Marian, uşor jenat de eşecul acţiunii, a afirmat că deşi pensionarii au fost ocupaţi de data aceasta, la viitorul miting vor veni precis cel puţin 1.000 de persoane.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu la "Preşedintele pensionarilor promite mitinguri peste mitinguri"

  1. monica   4 aprilie 2011 at 6:20 pm

    cu cate 30 de persoane? Poate prin cantitatea de mitinguri va compensa faptul ca prezenta e atat de slaba…In fiecare zi, daca se poate, cate 10-15 pensionari sa protesteze!! Uitati-va numai la persoanele din poza: foste doamne din birourile PCR, vaduve de nomenclaturisti, etc…

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.