Preşedintele pensionarilor promite mitinguri peste mitinguri


În ciuda nemulţumirilor cu nemiluita pe care preşedintele Mircea Marian le repetă cu orice prilej, pensionarii sătmăreni nu s-au grăbit luni dimineaţa să răspundă apelului făcut în vederea organizării unei acţiuni de pichetare a sediului Instituţiei Prefectului. În stilul care l-a consacrat, Mircea Marian, preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare, dădea ca sigură săptămâna trecută prezenţa la pichetare a cel puţin 200 de persoane. Cu toate acestea, luni dimineaţa, în faţa Palatului Administrativ abia dacă s-au adunat 25 de persoane care l-au susţinut pe Mircea Marian în demersul său.

Principala nemulţumire a oamenilor este legată de sistemul de coplată, precum şi de necesitatea contribuţiei la sistemul asigurărilor de sănătate chiar şi în cazul pensiilor mici. Mircea Marian, uşor jenat de eşecul acţiunii, a afirmat că deşi pensionarii au fost ocupaţi de data aceasta, la viitorul miting vor veni precis cel puţin 1.000 de persoane.

Un Comentariu la "Preşedintele pensionarilor promite mitinguri peste mitinguri"

  1. monica   4 aprilie 2011 at 6:20 pm

    cu cate 30 de persoane? Poate prin cantitatea de mitinguri va compensa faptul ca prezenta e atat de slaba…In fiecare zi, daca se poate, cate 10-15 pensionari sa protesteze!! Uitati-va numai la persoanele din poza: foste doamne din birourile PCR, vaduve de nomenclaturisti, etc…

    Răspunde

Scrie un comentariu