Mariana Popa rămâne şefa femeilor pedeliste


Organizaţia Judeţeană de Femei a Partidului Democrat Liberal Satu Mare şi-a ales conducerea, joi, 31 martie, în prezenţa secretarului de stat din Ministerul Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale – Nicolae Ivăşchescu şi a deputatului Ioan Holdiş. În faţa a peste 200 de delegaţi şi invitaţ, Mariana Popa a prezentat raportul de activitate al organizaţei pentru mandatul care s-a încheiat.

Pentru functia de preşedinte, delegatele prezente au avut de ales intre Mariana Popa şi Edita Ghilea. Din 141 de voturi valabil exprimate, 98 au fost in favoarea Marianei Popa şi doar 40 pentru Edita Ghilea, în timp ce trei voturi au fost anulate. Cele doua funcţii de primvicepreşedinţi vor fi ocupate în următorul mandat de Ileana Blidar şi Monica Sobius Monica, iar cele de secretar general de Anuca Robaş şi Rodica Roca.

3 Comentarii la "Mariana Popa rămâne şefa femeilor pedeliste"

 1. bubu   2 aprilie 2011 at 6:25 pm

  iar bufnita asta?

  Răspunde
 2. un oarecare   3 aprilie 2011 at 12:01 pm

  pedelacii…nu scapam de voi oare? asta nu era pe la inspectorat acum cativa ani? traiti bine, nu comentati? nu comenteaza nimeni, ca n-a mai ramas lume' in tara, decat hotii astia …

  Răspunde
 3. pentru..un oarecare   3 aprilie 2011 at 11:53 pm

  ba da, acu cativa ani!!… cand tu nu stiai inca sa scrii si nici nu aveai voie la alcool….Dar uite cum zboara vremea, azi poti sa si legi litere, sa si bei bine si sa-ti si dai cu parerea…. ca uite loc ai, fiind singurul care-ai ramas sa comentezi …pe langa..subiecte!

  Răspunde

Scrie un comentariu