Târg de adopţii în ploaie

Nouă căţei şi trei pisicuţe şi-au găsit stăpâni la târgul de adopţii organizat duminică de Asociaţia „Free Life”. Ca la ediţiile anterioare, târgul de adopţii a avut loc în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Centrul Nou. Deşi vremea ploioasă le-a fost nefavorabilă organizatorilor, iar numărul sătmărenilor dornici să ia acasă un animăluţ abandonat a fost foarte mic faţă de alte ediţii ale târgului, principalul scop al acţiunii a fost atins: au fost adoptaţi nouă căţei şi trei pisicuţe. Odată cu venirea primăverii, Asociaţia „Free Life” intenţionează să organizeze târguri de adopţii şi în cartierele municipiului.

2 Comentarii la "Târg de adopţii în ploaie"

  1. Asociatia Free Life   20 martie 2011 at 10:05 pm

    Multumim tuturor celor care in ciuda faptului ca vremea a fost rece si ploioasa,au fost alaturi de noi.Multumim in mod special celor care au dus acasa un animalut.

    Răspunde
  2. zora   21 martie 2011 at 3:03 pm

    Un gest de mare omenie sa incerci sa nu omori aceste suflete, ci sa le gasesti un adapost. Sunt un mare iubitor de animale si stiu ce inseamna bucuria sau tristetea de pe chipul lor in momentul in care stapanul vine acasa sau pleaca. Nu este obligatoriu sa ai un animalut acasa, dar prezenta lui poate sa iti faca viata mai frumoasa.

    Răspunde

Scrie un comentariu