„Ziua sarmalelor” pe platoul din faţa Muzeului Judeţean

Platoul din faţa Muzeului Judeţean Satu Mare s-a umplut luni de lume. Sarmalele omului de afaceri Vasile Lup a avut mare succes şi de această dată în rândul oamenilor nevoiaşi. Cu mai bine de o jumătate de oră înainte de împărţirea sarmalelor, oamenii îl aşteptau pregătiţi cu pungi, cutiuţe şi farfurii pe organizatorul acţiunii de binefacere. „Pentru mulţi, din păcate este singura masă caldă de care se pot bucura. Eu îi ajut cum pot. Îmi place să văd că sunt mulţumiţi de mâncarea pe care le-o ofer. Sunt care vin de două ori ca să-i servim”, spune Vasile Lup. Omul de afaceri sătmărean este de părere că de luna viitoare va trebuii să suplimenteze numărul sarmalelor, având în vedere că „în fiecare lună apar feţe noi, pe care nu i-am văzut până acum. Suntem la cea de-a 13-a ediţie în această lună. Aşa cum am promis, în prima zi de luni a lunii, vom veni să împărţim sarmale celor nevoiaşi. Constat că lună de lună sunt tot mai mulţi şi voi fi nevoit, ca începând din aprilie să pregătesc mai multe sărmăluţe. Până acum am oferit în fiecare lună câte 2.000 de sarmale, dar de luna viitoare voi veni cu 2.500”, spune omul de afaceri Vasile Lup.

3 Comentarii la "„Ziua sarmalelor” pe platoul din faţa Muzeului Judeţean"

 1. marcel   7 martie 2011 at 5:26 pm

  fratilor mi-ati facut o pofta de sarmale:P

  Răspunde
 2. zora   7 martie 2011 at 8:11 pm

  Omului care ofera sarmale cu atata perseverenta, sa ii dea Dumnezeu atatia ani fericiti cate sarmale a impartit nevoiasilor. Un om cu suflet si cu repect fata de necazul celor din jur, intr-o Romanie de plans. Ne plecam in fata unui astfel de cetatean.

  Răspunde
 3. Teo   10 martie 2011 at 12:13 am

  Felicitari acestui DOMN!

  Indiferent daca isi pregateste campania electorala sau nu, acest domn ofera hrana persoanelor nevoiase.Pentru acest lucru il respect!

  Sa-i dea Bunul Dumnezeu sanatate si multa fericire!

  Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.