Atenţie din nou la ţurţuri


Alternarea perioadelor friguroase cu acelea cu temperaturi moderate, a determinat din nou formarea ţurţurilor care atârnă ameninţător. Atenţi să nu alunece, prea puţini dintre sătmăreni se mai gândesc că nu doar din cauza gheţuşului de pe trotuare li s-ar putea întâmpla ceva neplăcut. O simplă privire atentă în sus, în special când se află în dreptul caselor sau la intrarea în blocurile ale căror acoperişuri au fost refăcute cu şarpantă, i-ar scuti pe foarte mulţi de posibile accidente care pot avea urmări cât se poate de grave. În această perioadă, ţurţuri uriaşi, adevărate arme albe, atârnă şi de stâlpii de iluminat plasaţi pe marginea trotuarelor, iar desprinderea acestora chiar când cineva se află în zonă, ar putea fi fatală.

Pe de altă parte, la fel de periculoasă este, din nou, şi zăpada adunată din abundenţă pe copertinele balcoanelor de la ultimele nivele ale blocurilor. În perioadele de peste zi când se încălzeşte, zăpada se desprinde şi, nu de puţine ori s-a întâmplat să cadă peste cei care se deplasează pe trotuare.

Un Comentariu la "Atenţie din nou la ţurţuri"

  1. aty80   28 februarie 2011 at 2:32 pm

    nu inteleg de ce nu se ocupa nimeni de acesti turturi. Probabil ca trebuie sa se intample o tragedie pana sa se sesizeze cineva

    Răspunde

Scrie un comentariu