Se caută un nume pentru corul pensionarilor


Un cor alcătuit din cel puţin 60 de persoane a fost înfiinţat de circa două săptămâni la iniţiativa filialei sătmărene a Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor (AJP). Miercuri, în cadrul şedinţei comitetului consultativ de dialog civic pentru persoanele vârstnice, Mircea Marian, preşedintele AJP, a declarat că în vederea organizării primului spectacol susţinut de corul pensionarilor, prevăzut pentru data de 7 martie, cu prilejul festivităţii ce va avea loc pentru sărbătorirea Zilei Femeii, coriştii, sub îndrumarea profesoarei de muzică Maria Chiş, fac repetiţii de două ori pe săptămână la restaurantul „Paloma”. Mircea Marian a subliniat şi faptul că, din corul constituit pe patru voci, fac parte inclusiv doi preoţi ortodocşi, chiar dirijoarea (angajată pe o sumă secretă, „pentru că lucrurile bune nu se fac gratis”) fiind soţie de preot.

„Deocamdată nu am găsit o denumire pentru corul pensionarilor, de aceea îi rugăm pe reprezentanţii mass media, dar şi pe sătmăreni, să ne facă sugestii în această privinţă, cu menţiunea că excludem denumiri precum „corul ramoliţilor”, a precizat Marian. Preşedintele AJP Satu Mare a mai afirmat că, ţinând cont de plăcerea cu care pensionarii participă la repetiţii, precum şi de priceperea profesoarei Maria Chiş, care a dirijat ani la rând corul din Medieşu Aurit, corul pensionarilor sătmăreni va deveni celebru în scurt timp.

4 Comentarii la "Se caută un nume pentru corul pensionarilor"

 1. dodo   22 februarie 2011 at 11:21 pm

  Corul Seniorilor din Satu Mare

  Răspunde
 2. cornel   23 februarie 2011 at 2:18 pm

  Corul ,, Mircea Marian''?

  Răspunde
 3. ioana   23 februarie 2011 at 3:51 pm

  O.B.G.(oldies but goldies)

  Răspunde
 4. romanul verde   24 februarie 2011 at 9:27 am

  Sa fim seriosi! Corul Mircea Marian! Nici chiar asa, ce dracu. Mie imi place ca Mircea Marian se lauda ca are si 2 popi ortodocsi in cor, iar taicasau a fost unul dintre cei mai aprigi preoti greco-catolici. Dar Mircea Marian, obisnuit sa ciupeasca de peste tot se face frate si cu dracu, Doamne iarta-ne, pina trece puntea suspinelor.

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.