Întâlnire „conspirativă” dintre comisarul şef Adrian Zbona, şi interlopul Doru Tukacs – în atenţia şefului Poliţiei Române

În cadrul unei conferinţe de presă organizate azi după-amiază la sediul IPJ Satu Mare ocazionată de prezentarea bilanţului activităţii instituţiei pe parcursul anului 2010, chestorului Liviu Popa (foto) – inspectorul general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, funcţie în care a ajuns după ce a fost director general al Direcţiei Generale Anticorupţie – i-a fost reaminită o afirmaţie extrem de tranşantă pe care a făcut-o imediat după instalarea sa în poziţia de şef al Poliţiei Române, afirmaţie conform căreia „un poliţist poate să stea de vorbă cu un interlop, dar poate să facă acest lucru într-un singur loc: în biroul poliţistului !” Chestorul Liviu Popa a afirmat că îşi aminteşte perfect afirmaţia, precizând inclusiv că a mai făcut-o şi când avea atribuţii de conducere în cadrul IPJ Bihor şi că şi-o menţine cu fermitate şi în prezent.

În acest context, redactorul de la Sătmăreanul l-a întrebat ce părere are despre faptul că şeful Poliţiei Municipiului Satu Mare, comisarul şef Adrian Zbona, s-a întâlnit în secret cu unul dintre liderii lumii interlope sătmărene, cunoscutul Doru Tukacs. După ce şeful IPJ Satu Mare, comisar şef dr. Constantin Ioan Taloş, i-a confirmat faptul că Doru Tukacs este unul dintre interlopii notorii ai Sătmarului, chestorul Liviu Popa a afirmat că, în principiu, dezavuează hotărât un astfel de comportament din partea unui poliţist în eventualitatea că „evenimentul” s-a petrecut realmente, el a dat dispoziţii clare ca acest aspect să fie verificat şi rezultatul să se comunice în exclusivitate pentru Sătmăreanul. Mai ales după ce au fost oferite câteva „elemente ajutătoare”: scandal într-un bar din Satu Mare – intervenţie a unui echipaj de poliţie blocată de şeful Poliţiei Municipiului, Adrian Zbona, după ce a fost sunat de Doru Tukacs – întâlnire discretă a celor doi, Adrian Zbona şi Doru Tukacs, într-un local de pe cuprinsul judeţului Satu Mare.

Aşteptăm cu interes concluziile cercetărilor demarate de IPJ Satu Mare.

3 Comentarii la "Întâlnire „conspirativă” dintre comisarul şef Adrian Zbona, şi interlopul Doru Tukacs – în atenţia şefului Poliţiei Române"

 1. vali   20 ianuarie 2011 at 10:46 pm

  Domnilor fiti oameni seriosi si realisti si nu visati la nu stiu ce concluzii, in conditiile in care seful mare este prieten f. bun (la catarama) cu (r)Molnar, care "diriguieste" din spatele cortinei "afacerile" acestea in oras, iar toata lumea interesata cat de cat cunoaste faptul ca acesta este mana-nmana cu Tukacs in afacerile de camatarie si escrocherii financiare, decretate ca "legale" de fostul sef al IJP Neamt. Din pacate asta e realitatea perpetuata de multi ani.

  Răspunde
 2. ZOLY   28 ianuarie 2011 at 4:01 pm

  DRAGI ASA ZISI ZIARISTI : NICI VOI NU AVETI CURAJUL SA SCRIETI DE LEGATURILE DINTRE SEFI DIN POLITIE SI VAGABONZII SATMARULUI .TUKACS ;BENY ALEX …..SI MAI CAUTATI …. CU AJUTORUL CUI ISI FAC DE CAP ACESTI INTERLOPI ?. AVETI CURAJ DOAR DE CEI MAI MICI IN GRAD SA SCRIETI ,SUNTETI LASI TOTI ZIARISTI SATMARULUI. PROCURORI ;AVOCATI ; SEFII DIN POLITIE, SCRETI DACA VOI SUNTETI CINSTITI ADEVARUL DESPRE ACESTI OAMENI CARE AJUTA INTERLOPI SA SCAPE BASMA CURATA. STELA TUDOR CE FACE ACUM DOARME ??? SAU A FOST MITA PREA MICA !!!!! VREM ADEVARUL DESPRE CEI DE SUS !!!!!

  Răspunde
 3. ZOLY   28 ianuarie 2011 at 4:07 pm

  BRAVO!!!!! REDACTORULUI DE LA SATMAREANUL CARE AVUT CURAJUL SA-L INTREBE PE CHESTORUL LIVIU POPA DE LEGATURILE POLITISTULUI ZBONA CU INTERLOPUL DOREL TUKACS. AVEM NEVOIE DE ASEMENEA JURNALISTI ……INCA ODATA …BRAVO

  Răspunde

Scrie un comentariu