Sătmăreanca săptămânii – Roxana Tripon

Sătmăreanul: Spune-ne câte ceva despre tine
Roxana: Mă numesc Roxana Tripon, însă majoritatea prietenilor îmi spun Foxxy. Sunt născută pe 25 aprilie 1992 şi sunt zodia taur. Sunt elevă în clasa a XII-a E la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” profilul ştiinţe ale naturii. După terminarea liceului doresc să urmez o facultate în Cluj, mai exact, mă voi înscrie la Facultatea de Ştiinte Economice şi Gestiunea Afacerilor. Sunt o fire mai liniştită care preferă să stea acasă la un film sau la un ceai cald cu prietenii într-un local mai liniştit, nu îmi place agitaţia şi atmosfera cluburilor.

Sătmăreanul: Care este reţeaua ta de socializare favorită şi cam cât timp îi aloci săptămânal?
Roxana: Cu ceva vreme în urmă, preferam Hi5-ul, însa acum, cum toată lumea a trecut pe Facebook, am făcut şi eu acelaşi lucru. De obicei intru seara, având mai mult timp.

Sătmăreanul: Când spui Satu Mare, care este prima imagine care iţi vine în minte?
Roxana: Un oraş liniştit, simplu, frumos în felul său. Este oraşul unde am crescut, oraşul unde am copilărit, oraşul unde mi-am petrecut timpul cu prietenii şi familia. Sunt mândră de faptul că sunt sătmăreancă.

Sătmăreanul: Daca ar fi să compari Satu Mare cu un animal care ar fi acela?
Roxana: Să spunem că l-aş compara cu o pisică, deoarece avem un oraş destul de curat, care este întreţinut, cel puţin în zona centrală unde locuiesc eu. Oricum, e un oraş îngrijit dar se poate mai mult.

Sătmăreanul: Trei lucruri care iţi plac la Satu Mare
Roxana: Satu Mare este un oras frumos, liniştit, îngrijit şi pe an ce trece, domnul primar încearcă să facă tot mai multe pentru el (îi mulţumim pentru patinoarul deschis în centru).

Sătmăreanul: Trei lucruri pe care le urăşti la Satu Mare
Roxana: Nu pot spune că sunt neaparat lucruri pe care le urăsc, însă ceea ce nu-mi place sunt drumurile, specifice Romaniei, groapa din centru, care nu are nici un pic de frumuseţe şi stil şi faptul că nu avem un cinematograf.

Sătmăreanul: Ce ii lipseşte cel mai mult Sătmarului?
Roxana: Nu există un centru comercial mai mare unde să ne putem petrece timpul liber noi tinerii. Păcat că de câţiva ani s-a tot promis construirea unui Mall, însă vorbele sunt vorbe, rezultatele lipsesc. Îi lipseşte de asemenea şi un ştrand, vara fiind nevoiţi să mergem până în Tăşnad sau Carei dacă vrem să ne răcorim puţin.

Cum este Roxana?

Cel mai mult îmi place să: dansez şi să fac poze
Calităţi: sinceră, realistă, prietenoasă
Defecte: încăpăţânată, răzbunătoare, sensibilă
Urăsc: persoanele care judecă după aparenţe
În timpul liber îmi place să: îmi petrec timpul cu iubitul meu
Cartea preferată: „Maitreyi” de Mircea Eliade
Mi-ar plăcea să: devin o femeie puternică, realizată din toate punctele de vedere

5 Comentarii la "Sătmăreanca săptămânii – Roxana Tripon"

 1. Junior x   17 ianuarie 2011 at 11:57 pm

  asta e satmareaca mea 😀

  cici :*:*:*:*

  puteai zice acolo unde ce crezi calipseste la oras… ca o sala de dans 😀

  no stresss love ya :X:X:X

  Răspunde
 2. m3   18 ianuarie 2011 at 2:11 am

  Soro, mare dreptate ai: "pe an ce trece, domnul primar încearcă să facă tot mai multe pentru el". Altfel, nu tin mortis sa te deziluzionez, dar pana si unele dintre prsoanele cu dizabilitati neuro "judeca" dupa aparente, judeca a se citi gestioneaza informatia prin asociere. Probabil urasti peroanele care citesc prost aparentele sau catalogheata prematur prin prisma inculturii, neinformarii, preconceptelor si rigiditatii lor (gen: are tatuaj, piercing in buric – chiar daca temporar, epilata there, a, sigur e usoara…). Vrei sa ai de a face cu astia? Pai vezi?!

  Dar am si io o intrebare de om batran, al doilea x din nickname cum se citeste? Iar daca nu vine de la vreo afinitate spre Beyoncé, ma deturneaza iremediabil…

  Răspunde
 3. gabi   21 ianuarie 2011 at 3:50 pm

  jalnica!

  Răspunde
 4. mircea   16 februarie 2011 at 12:23 am

  nu judecam dupa aparente, stim cum esti defapt,draguto

  Răspunde
 5. popescu ionut   23 septembrie 2011 at 3:04 am

  poate ca bine ziki ceea ce vrei a afirma…. dar ia gandestete putin ai idee kate fake tiau adus facebook?

  la asta ma gandeam si eu sa stii numai in satu mare zeci de persoane pretind a fi tu oare cata satisfactie sa ai stiind k lumea incearca sa iti fure identitatea?

  Răspunde

Scrie un comentariu