Încă o nuntă de zeci de mii de euro, cu 2000 de participanţi, în Ţara Oaşului

În toată noaptea de sâmbătă spre duminică a fost mare petrecere mare în Bixad. Ioan Tătar, primarul comunei, a pus de-o parte grijile provocate de îngrămădeala de plângeri penale care-l vizează şi s-a dedicat trup şi suflet să-i facă o nuntă oşenească opulentă şi cu tot dichisul fiului său, care s-a îndrăgostit şi s-a însurat cu aleasa inimii, fata curatorului Bisericii Reformate.

Potrivit site-ului www.stirileprotv.ro, la nuntă au participat aproximativ 2000 de nuntaşi, cheltuielile fiind estimate la 60.000 de euro. „Gurile rele” – că există mereu din astea, chiar şi când e vorba de evenimente fericite – susţin că primarul Ioan Tătar le-a oferit mirilor un cadou de nuntă în numerar – 50.000 de euro.

Oricum, se pare că există un soi de perpetuă concurenţă în Ţara Oaşului, inclusiv în ceea ce priveşte nunţile. În septembrie 2010, un alt primar oşan – pesedistul Toma Betea din Racşa – a organizat tot o nuntă cu 2000 de persoane pentru fiica sa, tot cu cheltuieli de zeci şi zeci de mii de euro – în plus el având invitaţi de onoare din elita partidului precum europarlamentarii Ioan Mircea Paşcu şi Adrian Severin.
Primarul pedelist din Bixad, Ioan Tătar, nu s-a lăsat nici el mai prejos, după cum se vede.

5 Comentarii la "Încă o nuntă de zeci de mii de euro, cu 2000 de participanţi, în Ţara Oaşului"

 1. marcel   10 ianuarie 2011 at 12:54 am

  de unde naiba are nenea ala atatia bani???ca nu are nici o afacere din cate stiu eu!! ce bine e sa fi primar

  Răspunde
 2. gigi   10 ianuarie 2011 at 12:54 pm

  cum sa nu aiba bani daca executa cu firmele fratilor sai toate lucrarile din Bixad care sunt finantate din bani publici, dar autoritile nu vad infractiunea de CONFLICT DE INTERESE, care se pedepseste cu inchisoare pana la cinci ani si interzicerea dreptului de a ocupa o functie publica. cum sa nu aiba bani daca echipele padurarilor devasteaza zilnic padurea comunei bixad iar primarasul tatar zis arabu incaseaza intre 500-100Euro dreptul de smecher protector impreuna cu militianul urda sorin-sef de post. faceti un calcul simplu..

  Răspunde
 3. gigi   10 ianuarie 2011 at 12:59 pm

  apropo camionele cu lemne vin noaptea ca sa nu observe satenii, dar ei ne cred tare prosti si mai stim ca folosesc si bonuri false pentru a fi prostiti eventual politia de fromtiera

  Răspunde
 4. gigi   10 ianuarie 2011 at 1:03 pm

  scuze am uitat sa precizez ca este PDL-ist si de la executarea unei lucrari se fura cel putin jumatate iar curtea de conturi face figuratie pe acolo cand merge in control

  Răspunde
 5. marcel   11 ianuarie 2011 at 11:45 am

  si totusi nu exista nici o persoana din satul ala care sa-l ia de urechi????

  Răspunde

Scrie un comentariu