S-a deschis Târgul de Crăciun

Târgul Tradiţional de Crăciun a fost deschis astăzi în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare de la ora 12:00. 40 de producători şi-au expus marfa în holul instituţiei, sătmărenii putând achiziţiona de la târg pe parcursul a trei zile, produse din carne şi panificaţie, lactate, murături, legume, fructe şi băutură.

Copii de la Cununiţa Năzdrăvană au cântat la deschiderea oficială, la eveniment fiind prezenţi prefectul Radu Giurcă, Directorul Direcţiei Agricole Satu Mare Ioan Cioltean, reprezentanţi de insituţii şi simpli cetăţeni.

Colinde au interpretat şi elevii unui cor din Homoroade, iar ca drept recompensă, cântăreţii au primit din partea prefectului nuci, mere, colăcei, dulciuri şi fructe.

Târgul va fi deschis din 21 până în 23 decembrie inclusiv, de dimineaţă până seara. Prefectul Radu Giurcă s-a declarat încântat de deschiderea acestui târg şi intenţionează ca pe viitor să devină o tradiţie pentru sătmăreni achiziţionarea de produse autohtone.

3 Comentarii la "S-a deschis Târgul de Crăciun"

 1. tzutzu   22 decembrie 2010 at 1:35 am

  deci fratilor, o fi el targ traditional da au niste preturi de iti vine sa fugi pe paduri!!!40 lei kg-ul de carnati de casa?????????da ce au pus in el? foitza de aur????

  Răspunde
 2. Kommentatorr   22 decembrie 2010 at 3:29 am

  Nu va fie cu suparare, dar voua vi de pare normal sa se vanda carnati, caltabos, vinoase si mai stiu eu ce "produse traditionale" la… Casa de cultura a sindivcatelor ??? E clar ca, pentru autoritatile locale – prefect si cine-o mai fi – asta inseamna cultura, adica strict ce trece orin stomac si nu are multa treaba cu inteligenta 🙂

  Răspunde
 3. diutzu   22 decembrie 2010 at 6:49 pm

  pai draga kommentatorr unde ai vrea altundeva, totusi e locatia cea mai centrala, si dc vrei, se poate spune ca prin acest targ se promoveaza arta culinara traditionala romaneasca

  Răspunde

Scrie un comentariu