Iarna, pârtieee la Luna Şeş – vara, bombăăă la Beltiug

Foarte grijulii cu starea de bine a întregii suflări a judeţului Satu Mare, consilierii judeţeni (câţi au fost prezenţi, că Beniamin Kira – PDL şi Ciprian Ardelan – PSD au absentat „motivat”) au votat la foc automat trei proiecte în urma cărora se alocă, în sfârşit, banii necesari pentru ca lucrările de la viitoarele staţiuni Luna Şes ţi Băile Betiug să se apropie mai repejor de ultima turnantă. Mai exact, s-au votat proiectul de hotărâre privind angajarea Consiliului Judeţean pentru susţinere finanţării obiectivului de investiţii „Dezvoltarea zonei turistice Luna Şes” cu suma de 12.300.000 de lei, a investiţiei de la Băile Beltiug tot cu 12.300.000 de lei – să nu fie discuţii despre discriminări între cei care preferă schiul şi alţii care ar fi fani ai bălăcelilor în apă termală. În plus, s-a aprobat documentaţia tehnico-economică petru amenajarea pârtiei şi a sistemului de „artilerie” cu zăpadă artificială pentru pomenita zonă de la Luna Şes.

„Sperăm ca până la sfârşitul mandatului nostru de consilieri judeţeni să reuşim efectiv să punem în fucnţiune cele două obiective, cel de la Luna Şes şi cel de la Băile Beltiug, care trenează cam de la mijlocul anilor 90”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad.

3 Comentarii la "Iarna, pârtieee la Luna Şeş – vara, bombăăă la Beltiug"

 1. andra   29 noiembrie 2010 at 10:43 pm

  fain ar fi, dar………nu prea cred:(

  Răspunde
 2. catel   29 noiembrie 2010 at 11:29 pm

  mi se pare mie sau cineva chiar vrea sa faca ceva pt judetul asta ? eu cred ca se observa cu ochiul liber si fara ochelari, numai suntem prea rautaciosi. acum depinde de cat se va fura din acesti bani.

  Răspunde
 3. danutz   30 noiembrie 2010 at 2:21 pm

  e o diferenta intre a se vrea si a se face

  Răspunde

Scrie un comentariu