Gold Plaza Baia Mare vă provoacă la premii şi la shopping

Gold Plaza Baia Mare – singurul centru comercial din Nord Vest-ul României –  își invită clienții la un nou sezon de cumpărături și de distracție. Cei mai norocoși cumpărători vor fi premiați cu 20 de sesiuni de shopping în valoare de 500 de euro fiecare şi sute de premii instant, care pot fi câştigate prin răzuirea porţiunii speciale de pe taloanele de loterie.

În perioada 1 decembrie 2010, ora 08:00 AM – 30 decembrie 2010, ora 10:00 PM, clienții care se prezintă la biroul de informații din incinta Gold Plaza, parter, cu bonurile de casă, în valoare cumulată de minim 100 LEI, de la orice magazin din incinta complexului comercial, vor extrage un talon pe care îl vor  completa pentru a se înscrie în concurs şi îl vor depune în urnele special amenajate. În fiecare dimineaţă din perioada mai sus menţionată, la ora 09:45 AM, va avea loc câte o extragere prin care va fi desemnat câştigătorul sesiunii de shopping din ziua precedentă.

Numele câştigătorilor va fi afişat pe site-ul www.goldplaza-baiamare.ro în două zile de la data extragerii.

Mai mult, fiecare talon extras aduce șansa câștigării unuia dintre sutele de premii instant oferite de către Gold Plaza Baia Mare și partenerii săi: Cora, Deichmann, Takko, House of Art, Orange, Vodafone, Kenvelo, Steilmann, Justin’s, Sfara Tours, Energic și Cleopatra.

2 Comentarii la "Gold Plaza Baia Mare vă provoacă la premii şi la shopping"

  1. claudia   30 noiembrie 2010 at 1:24 am

    ma lasa rece,nu raspund la provocari.de-astea 🙂

    Răspunde
  2. Vasile   1 decembrie 2010 at 3:06 pm

    Si pe mine ma lasa rece. De mers o sa merg la Gold Plaza la un film bun, mai ales ca Cinema City este chiar ok ca si calitate. Dar de cheltuit sume mari de bani in mall in nici un caz nu o sa fac asta.

    Răspunde

Scrie un comentariu