Ionel Torja îşi face debutul ca scriitor

Directorul Executiv al Direcţiei de Evidenţă a persoanelor, Ionel Torja, îşi lansează luni cartea „Starea civilă în contextul actual”, lansare ce va avea loc în sala unde se oficiază căsătoriile. Cartea tratează probleme care se întâlnesc pe linie de stare civilă. „Una dintre cele mai frecvente probleme întâlnite se referă la modul de aplicare a stării civile la nivel naţional, respectiv sunt dezbătute probleme şi tratate care apar în aplicarea în concret a acestei activităţi” a declarat Ionel Torja.

La nivel naţional cartea este a 3-a care tratează probleme legate de starea civilă. Ionel Torja este primul angajat al primăriei care publică o carte, acesta menţionând că a lucrat 5 ani pentru documentare. Cartea este adresată studenţilor, dar şi angajaţilor din administraţia publică şi drept şi a fost tipărită în 500 de exemplare, putând fi găsită la librăriile din municipiu în aproximativ 2 săptămâni.

9 Comentarii la "Ionel Torja îşi face debutul ca scriitor"

 1. artist   1 decembrie 2010 at 6:55 pm

  Felicitari pentru realizarea acestei carti unice in judetul Satu Mare. Va dorim succes si pe mai departe si in acest domeniu de ,, scriitor,,.

  Răspunde
 2. Marian   13 decembrie 2010 at 12:44 pm

  Felicitări !Am citit cu mare plăcere cartea,deoarece este mai mult decăt un manual de specialitate, ai inclus şi puţină istorie, informaţii utile şi din alte ţări, aforisme despre căsătorie şi naştere etc.

  Îţi doresc succes şi în acest domeniu de scriitor.

  Răspunde
 3. Mircea   18 decembrie 2010 at 2:54 pm

  Este visul fiecărui om ca să-şi facă debut ca scriitor, dar nu toată lumea are talent . Din acest motiv am onoarea ca să-l felicit pe colegul Ionel Torja ,că a avut

  ambiţie şi talent ca să ne publice o carte de specialitate. Succes şi pe viitor.

  Răspunde
 4. Dinu   20 decembrie 2010 at 10:23 pm

  Felicitari si bafta.

  Răspunde
 5. Ciprian-coleg din ta   29 ianuarie 2011 at 12:11 pm

  felicitari , este o carte cu multe informatii in domeniul nostru ,iar istoria despre inregistrarea actelor de nastere, casatorie si nu numai ,este bine expusa. Bafta.

  Răspunde
 6. Mihaela   29 ianuarie 2011 at 12:31 pm

  mersi pentru carte. Succes.

  Răspunde
 7. Claudia-colega   31 ianuarie 2011 at 11:17 pm

  Felicitari, este o carte care contine multe informatii si spete.Va doresc succes .

  Răspunde
 8. Corina-tot o colega   1 februarie 2011 at 4:53 pm

  Am citit si eu cartea, este practica si sper sa aiba si continuitate. Succes.

  Răspunde
 9. Laurentiu- scriitor   6 februarie 2011 at 1:02 pm

  Felicitari si succes si pe mai departe. Din spusele a mai multor cititori, este o carte buna, cu multe informatii si cultura generala in ceea ce priveste istoria Starii Civile ( perioada cand au inceput inregistrarea casatoriilor si a nasterilor, aparitia actelor,importanta lor etc).

  Răspunde

Scrie un comentariu