Noi puncte fixe de control a rovinietei în județ. Vezi unde vor fi amplasate

Începând de ieri, 15 Noiembrie, au fost puse în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România 13 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta).

Punctele de control ce au fost puse în funcțiune la ieri, vizează și județul nostru și sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Urziceni, Petea, Halmeu.

Astfel că, începând de astăzi, 16 Noiembrie, vor fi 106 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere adresează conducătorilor auto rugămintea de a verifica înainte de a utiliza rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi valabilitatea rovinietei.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.