Copii sătmăreni, îmbătați pentru a fi bătuți în timpul unor filmări făcute în județ de doi germani. Poliția anchetează cazul

Polițiștii sătmăreni de la Investigații Criminale fac cercetări într-un dosar complex legat de exploatarea și abuzarea unor copii de 12 și 14 ani din județul Satu Mare. În vara acestui an, în luna iulie, copiii ar fi fost folosiți ca „figurație” pentru un posibil film realizat de o casă de producție din Germania, Ulrich Seidl Filmproduktion Gmbh, existând informații conform cărora aceștia ar fi fost îmbătați înainte de a fi bătuți (la propriu) pentru a accentua impresia de autenticitate a secvențelor filmate. De asemenea, în cadrul cercetărilor pe care le efectuează în acest caz, polițiștii sătmăreni trebuie să stabilească veridicitatea informațiilor conform cărora abuzarea copiilor s-ar fi făcut chiar cu acordul părinților (care ar fi primit bani în schimbul acceptului de a le fi bătuți copii în timpul filmărilor).

Din partea casei de producție cinematografică Ulrich Seidl Filmproduktion Gmbh ar fi participat două persoane, un bărbat și o femeie, care au filmat diferite scene în localitățile Amați, Mădăras și Baba Novac.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, agentul de poliție Paula Gabor, a declarat pentru Sătmăreanul.net că polițiștii sătmăreni fac cercetări complexe în acest caz.

„Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au deschis acest dosar penal nu în urma vreunei plângeri depuse de vreo persoană, ci în urma desfășurării unei munci informative specifice. Fiind vorba de o anchetă în curs, nu se pot da nici un fel de detalii, acestea fiind secrete până la finalizarea tuturor cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

P.S. Fotografiile utilizate pentru acest articol sunt doar cu titlul de exemplu, neavând legătură directă cu filmările propriu-zise.

4 Comentarii la "Copii sătmăreni, îmbătați pentru a fi bătuți în timpul unor filmări făcute în județ de doi germani. Poliția anchetează cazul"

 1. Valer   8 octombrie 2019 at 5:30 pm

  Domnule ziarist Prunila, fost puscarias, talhar, hot.

  Cand zicem fost puscarias ne referim la faptele din cazier, cand a talharit pe strada o femeie, a spart casa de vacanta din bercu rosu si restaurantul lui orha, plus alte fapte in franta.

  Dorine… Ai uitat sa specifici in articol ca ai santajat acei oameni care au fc filmul. Ei au dovadă care face parte din anchetă.
  Se pare ca te reintorci la mititica. Sper sa nu evadezi ca data trecuta cu nu mai tine.

  A da si inca ceva! Tic tac… fosta sotie are o surpriză

  Răspunde
 2. Albu la mutare   8 octombrie 2019 at 7:19 pm

  Valer ai inviat? 😂😂😂
  Ce astepti de la un partid penal sa aiba ziaristi curati?

  Oricum pesedeul e gata, dar ei in loc sa fc curat in ogradă mai aduna infractori

  Răspunde
 3. puscaria   12 octombrie 2019 at 5:29 pm

  draga dorinel te asteptam cu nerabdare inapoi. sper sa nu iti mai inscenezi moartea ca in franta

  Răspunde
 4. doru   15 octombrie 2019 at 10:30 am

  prostii, daca si astea is articole. turnatorul are abonament la politie cu diverse inventii din mintea lui bolnava, ne miram cum isi pierd oamenii legii vremea cu penalu asta 🙂

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.